nějaký návrh na FPGA

G

gdaporta

Guest
Hello:
Může někdo z vás navrhnout nějaké knihy o FPGA a jejich aplikace?
Chci iniciate má sám v této oblasti, a já nevím, kde začít.
Nemám o kterých je známo, co je nezbytné, aby program je, co je lepší languaje, nejlepší výrobce a nejběžnější je IC.

Cokoliv je užitečné.

Thank'sa hodně.

Guillermo

Nazdar

o FPGA můžete najít na tuto bezplatnou ebook na webu: "Design Warrior průvodce FPGA".
ale myslím, že chcete využít FPGA.Nejjednodušší je naučit se jazyk, jako je VHDL či Verilog first.it byl můj problém vybrat si jednu z nich too.after asi 2 týdny šetření jsem vybral pro VHDL je systematičtější.ale Verilog je easier.see soubor informací viz níže.
Ale pro učení VHDL (pokud budete chtít VHDL) "VHDL programming by například" _Douglas Perry je dobrý začátek. "Obvodů s VHDL" _Pederoni by bylo vhodné také.
najdete mnoho dobrých návrhů a užitečné knihy & ...V EDAboard potřebuje jen trochu hledat.Přidáno po 5 minutách:viz tento odkaz pro porovnání VHDL & Verilog
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=248452 # 248452

Pokud jste právě začínající Spartan řady FPGA od firmy Xilinx, je to docela dobré si můžete vyzvednout demo deska pro přibližně 150 v USA.Obsahuje také některé pěkné příklady, ale dobrá kniha, je nutností.

Na zdraví
Slayer

Doporučila bych vám koupit Xilinx Spartan 3E Starter Kit ($ 149) z on-line obchodu na Xilinx.com

V době, kdy se pro soupravu na dosah vaší ruky, vemte knihu VHDL / VerilogHDL a začít čtení.jakmile máte sadu, viz příklady, které přišlo na CD s kitu.vyhledávání na Google pro malé projekty, FPGA a budete se nahoru a běží v žádné době.

Doufám, že pomůže

Kde nás najdete zdarma ebook "Design Warrior průvodce FPGA"?

aria62 napsal:

Nazdaro FPGA můžete najít na tuto bezplatnou ebook na webu: "Design Warrior průvodce FPGA".

ale myslím, že chcete využít FPGA.
Nejjednodušší je naučit se jazyk, jako je VHDL či Verilog first.it byl můj problém vybrat si jednu z nich too.after asi 2 týdny šetření jsem vybral pro VHDL je systematičtější.
ale Verilog je easier.see soubor informací viz níže.

Ale pro učení VHDL (pokud budete chtít VHDL) "VHDL programming by například" _Douglas Perry je dobrý začátek. "Obvodů s VHDL" _Pederoni by bylo vhodné také.

najdete mnoho dobrých návrhů a užitečné knihy & ...
V EDAboard potřebuje jen trochu hledat.
Přidáno po 5 minutách:
viz tento odkaz pro porovnání VHDL & Verilog

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=248452 # 248452

u'll najít zde:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=77206

"Design Warrior průvodce FPGA" není dobrá kniha pro inženýr.Jen lituju, že jsem si koupil tuto knihu a zjistil, že je skutečně pro ten typ manažera později.

Vlastně jsem se snažil najít dobrou knihu pro CPLD a FPGA i didn't find it ještě.

Ahoj všem:
Děkuji za vaše návrhy.Já jsem teď učení VHDL a mám nějaké informace o Xilinx.
Nemám možnost zakoupení kitu.Jsem z Argentiny a náklady na kitu tady je to abot U $ S 225.Tady je to příliš mnoho peněz, pak se musím učit, jak můžu, nebo s whitout kit.

Nechal jsem vás dva odkazu, jeden je ve španělštině obout vývoj FPGA v INTI (Instituto Nacional de Tecnología Industrial) a druhý je Opencores stránky, tam máte hodně komunikace, aritmetika, knihovna, paměť projekty .

h ** p: / / fpgalibre.sourceforge.net /
h ** p: / / www.opencores.org/

S pozdravem.

Guillermo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back