někdo nabídnout mi nějaké materiály o VCO design?

I

ithink

Guest
Musím design VCO působící v rámci 100MHz, ale nikdy jsem to udělat, tak doufám, že někdo nabízí nějaký obvod pro mě.
díky!

Zkontrolujte, zda papír, který je přiložen.Popisuje Frekvenční syntetizátor a můžete vidět, jak je navržen tak, VCO.

HLAVA: nízký jitter 0.3-165 MHz CMOS PLL frekvenční syntezátor pro 3 V / 5 V provozu

Problém: IEEE věstník Solid-State Circuits, objemových.32, pp.582 do 586, duben 1997

Autoři: Howard C. Yang, Lance K. Lee, a Ramon S. Co

ABSTRAKT:

Tento článek popisuje fáze-uzamkl smyčku (PLL) - na základě frekvenční syntezátor.Napětí-řízené oscilátory (VCO) s využitím kruh single-skončil proud-řídícího zesilovače (CSA) stanoví, nízká hlučnost, široká pracovní frekvence, a opera-vání přes široký rozsah napájecích napětí.Programovatelný poplatek čerpadlo okruhu automaticky nakonfiguruje smyčkový zisk a optimalizuje ji v celém frekvenčním rozsahu.Naměřené PLL frekvenční rozsahy jsou 0.3-165 MHz a 0.3-100 MHz na 5 V a 3 V dodávky, respektive (frekvence VCO je dvakrát PLL výstup).Peak-to-Peak jitter je 81 PS (13 ps rms) na 100 MHz.Čip je vyrobena se standardním 0,8-ľm n-i proces CMOS.
Hodně štěstí!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back