někdo udělal, nebo dělá sériové snímání CDR design?

B

beabroad

Guest
je tu někdo udělal, nebo dělá sériové snímání CDR design?
by rádi diskutovali na toto téma

Který druh typu CDR praskla?Umíte si vysvětlit, že víc?

Myslím, že beabroad odkazuje k prasknutí-módu CDR v optických komunikačních systémů, která je v poslední době vychází z vysoké poptávky po vysílačů GPON v Asii (Japonsko a Čína).

Až do dnešního dne, nemám pořádně design odkaz tohoto typu CDR.Vlastně najdete odkaz na roztržení-mód hnací kolo / TIA je také velmi omezený.Real trhy jsou do značné míry dominuje jeden nebo dva hráči v poli.Plus není norma byla přijata pro transceiver GPON ale pokud řidič / TIA týká.Vidím spoustu různých způsobů, jak využít tyto díly - což absolutně by mít vliv na výkon CDR příliš.Jen mějte na paměti: současný design na 1.25G praskla-režim ckts jsou velmi podobně jako starý 155 dílů, ale musím přiznat, některé technické issume musí být dobře řešit, než budeme moci sledovat starého přístupu, jako jsou vysokorychlostní vrchol -detektor.

Osobně se domnívám, na roztržení-režim CDR konvenční binární PD jsou více robustní a vhodné.Stojí to za dobrý šetření!Aby nás vyslán vašeho pokroku.Hodně štěstí.

Ya, jak o tom mluví toto téma?
Já jsem teď design 1,25gigabajt / s sériové snímání CDR (poloviční sazba PD)

Jaký je obecný počet zamykání čas pro konvenční binární PD na CDR?

Dobrý den,
Zajímalo by mě, co je míněno "prasknout mode"?

sériové snímání znamená uzavírací doba je velmi krátká, méně než 40 ns v pasivních optických sítí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back