někdo vědět nějaké programátor pro rfPIC

J

julius64

Guest
Dobrý den.
I otevřít tento post, aby zjistili, jestli někdo víte o nějaké doma programátora (ozbrojené) pro rfPIC ... Prosím, pomozte mi.

Přemýšlejte o rfPIC jako dva samostatné čipy v jednom balíčku.Začátek rfPIC je skutečně pin kompatibilní stejné PIC čipu, jak to říká v části číslo, např. rfPIC12F675 je 12F675 s obsahem RF čipy v jednom balení.
Proto, každý PIC programátoři mohou programování bez RF verzi můžete najít na internetu nebo zde na Elektroda bude dělat svou práci.

Za prvé, jsem použil MPLAB ICD2 s rfPIC12F675F.
Ale Nepracujte to dobře.

Změnil jsem PICKit2 (PG164120).
Je to velmi dobré.
Tak jsem dokončil svůj projekt s ním.

Ale nemám dokončit svou práci s rfRXD0402.
Nechci dostávat RF signálu od rfPIC12F675.
......

Je pickit2 schopen program rfpic12F675?protože jsem se snažil viz MPLAB jaký druh programátor můžeme použít a která prokazují:
http://images.elektroda.net/19_1270014598_thumb.jpg
Potřebuji vaši pomoc, aby program této rfpic,

děkujiPřidáno po 57 sekundách:Sinisa napsal:

Přemýšlejte o rfPIC jako dva samostatné čipy v jednom balíčku.
Začátek rfPIC je skutečně pin kompatibilní stejné PIC čipu, jak to říká v části číslo, např. rfPIC12F675 je 12F675 s obsahem RF čipy v jednom balení.

Proto, každý PIC programátoři mohou programování bez RF verzi můžete najít na internetu nebo zde na Elektroda bude dělat svou práci.

vipodessa napsal:

Je pickit2 schopen program rfpic12F675?
protože jsem se snažil viz MPLAB jaký druh programátor můžeme použít a která prokazují:

http://images.elektroda.net/19_1270014598_thumb.jpg

Potřebuji vaši pomoc, aby program této rfpic,děkuji
Přidáno po 57 sekundách:

Sinisa napsal:

Přemýšlejte o rfPIC jako dva samostatné čipy v jednom balíčku.
Začátek rfPIC je skutečně pin kompatibilní stejné PIC čipu, jak to říká v části číslo, např. rfPIC12F675 je 12F675 s obsahem RF čipy v jednom balení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back