Některé otázky týkající se Actel ProASIC přístroje plus

T

telga

Guest
Haló, je tu někdo, která používá Actel ProASIC Plus FPGA? Je možné postavit ProASIC Plus zařízení programmation rozhraní? Libero IDE je dobrý nástroj pro navrhování? Kde koupit nějaké zařízení? A jaká je cena? Telga

Ano, jsem pomocí Actel ProASIC Plus FPGA. Jsem zásadně "FlashPro" programovací zařízení. To mě vyčíslením 800 dolarů. Je velmi složité vytvořit ProASIC Plus zařízení programmation rozhraní. To není tak jednoduché, jak Altera, nebo Xilinx je programovací rozhraní. Není pochyb o tom Libero IDE je dobrý nástroj pro navrhování.

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Věděli jste se designu se zabudovaným v systému plánování založené na Actel DirectC? A kde si koupit FPGA? Děkujeme, že jste Telga

Pokud si chcete začít s velmi levné proAsic Design, stačí koupit StarterKit dispozici. Je to o 250 $ a dostanete za to pár korun již Flashpro lite, na eYear licence Libero Gold, vývojové desce s aAPA300. Stačí Plug and Play (kód). S pozdravem Max

Dobrý den, jako je snadné programování Actel Pro ASIC Plus. Máte pravdu potřebujete pro 2 čerpadla "poplatek" A Dev kit Actel "DirectC v1.1", je to zdarma na webu Actel. S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back