některé otázky týkající se uspořádání?

J

JackyH

Guest
Dobrý den, nejsem si jist o některých pravidlech layout a já jsem přemýšlel, jsou nějaké důvody pro tato pravidla.1, desce by měl být co největší.
To je také lepší pro dodávky desku napětí co největší, proto je velmi velké překrytí prostoru mezi deskou a napájení desky.
----- Tak votage dodávek na celý čip bude stabilní, aktuální jsou distribuovány na celém čipu?

2, Je to lepší pro žíla nepřekrývají s jinými signály, a to je také lepší se vyhnout žíla aby se shodoval s napájení desky moc??
Může být signálem souladu se překrývají s deskou??
----- Snížit spojení mezi signálem linkou a napájení?

1) Ano, desce a Power Plate by měla být dostatečně velká, aby snížení impedance.Kapacita mezi zdrojem a země je vítána.

2) Samozřejmě, měli byste se starat o směrování signálové cesty.Musíte se vyhnout přejít šumu signálu, elektrické energie nebo gorund.

Sbohem

1.First, zásobování téměř se hluku.Přidání SZP mezi GND a dodávek, může dojít ke snížení nosie infulence.Například, zatímco dodávky mají malé nosie, GND bude mít stejný v případě, že strop je moc velká, takže nabídka-GND = (dodávka nosie) - (GND nosie). Prostě myslím.
2.While útěk signál line, můžete si jej oponování parrell GND.může snížit hluk infulence kvůli parasitc SZP.Jestliže je signálový vodič je velmi citlivá, můžete štít je pomocí dvou GND linky Zhruba to jako box.Můžete odkazovat na vás obvodu designer.
Umění analogové layout je dobrá kniha, měli byste ji mít.A základní masky dispozice je také dobrá kniha.

dabing napsal:

1.First, zásobování téměř se hluku.
Přidání SZP mezi GND a dodávek, může dojít ke snížení nosie infulence.
Například, zatímco dodávky mají malé nosie, bude GND mít stejný v případě, že strop je moc velká, takže nabídka-GND = (dodávka nosie) - (GND nosie). Prostě myslím.

2.While útěk signál line, můžete si jej oponování parrell GND.
může snížit hluk infulence kvůli parasitc SZP.
Jestliže je signálový vodič je velmi citlivá, můžete štít je pomocí dvou GND linky Zhruba to jako box.
Můžete odkazovat na vás obvodu designer.

Umění analogové layout je dobrá kniha, měli byste ji mít.
A základní masky dispozice je také dobrá kniha.

Velký talíř důvodu může konzoli některé IR drop

Velký talíř pro výkon a země se používá k avoing electomicgration.Elektromigrační znamená nárůst proud procházející přívod napájení & nakonec poškodila elektrické vedení.Aby k tomu nedocházelo jsme genaraly použít velké kovové šířky.

GND a dodávky musí být široká, aby s nízkým rozlišením cesty, protože všechny blok je pomocí stejného dodávek a GND, vysoká parazitní res může vzniknout přeslechy mezi jednotlivými bloky a horší životní prostředí provozu.Dodávek a GND čepice je vítán becaulse může tvořit nízká cestu filtr s parazitní res dodávek a GND linky, a tak udržovat napětí stablization.
Singal má reference, takže Sinal třeba měnit s odkazem.a nesmí být rušen jiným signálem.Obvykle je GND odkaz, tak jsme Častým používání GND jako štít.

V případě, že jsem vytyčení mixer, RF cívky a tlumivky IF použití kovů 1, 2 propojené přes 2,3 (mám použít pHEMT procesu).Mám-li použít Metal1, 2 a přes 2,3 tras (a uzemněna), ve snaze oddělit RF a IF tlumivky, je to užitečné?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back