Některý plz pomozte mi převést mé 100 V transformátorem do 230 transformátoru (typ ei)

A

ALIPASHA

Guest
Ahoj mám KENWOOD mikro hi-fi komponent modelu systému RMD-sj5dvd , je to moc transformátor je napájen 100V AC, ale v mé zemi dodávané napětí 220V AC Takže já jsem s použitím automatického transformátor, který konverz 220V do 100V AC a Chci se zbavit tohoto transformátoru auto chci přetočit můj hifi 100V napájecí transformátor pro 220 V AC tak plz pomozte mi, co mám dělat? :?

Jedním z možných vzorec: 1 volt = 6 otáček / paličkování oblast v ^ 2 jako u vím, pri a sec napětí jen spočítat počet závitů

prakticky, nemůžete to přetočit 100V transformátor 220V jako to nebude mít žádný prostor na cívce pro další vinutí Také byste měli zjistit, jaké jsou sekundární napětí v současné době pak koupit nebo objednat nový transformátor

Proč jste nahradit TX 100V s 230V jedna
Jsem si jist, to je to, co by většina lidí dělat?! Ale to by stálo za to, že vaše kontroly Kenwood výrobek nebyl postaven s transformátorem, který má dvě primární vinutí, takže to může být sestaven pro globální trh, ale zapojení s dvěma vinutími v řadě za území 220/240V AC a paralelně pro 110-120V AC území. Snažím se re-větrné energie transformátoru spotřebního výrobku s více obrací se mi zdá podobný trest. Nedělejte to. Všechno ostatní v životě a v elektronice je lepší než to.

Děkujeme, že pro pomoc drahá, jsem si zranil transformátor je už z různých druhů, ale podle vinutí transformátoru průvodce vzorce dosn't vhodné pro napětí speciálně sekundární straně, a tak jsem se zvýšit # středních otáček v tom případě, ale v tomto případě jsem si myslel, že když i spočítat počet otáček za primární 100V tím, že odstraní z vinutí t / f, a, než je rozdělují na 100 až spočítat počet otáček za 1v pak, že se vynásobí 230, budu dostal početná otáček pro můj primární vinutí 1v = primární počet závitů / 100 =....... n otáček nuber otáček na 230 V =.... n otáček * 230 =.... ans, a pro toto vinutí i sníží tloušťka drátu velikost (tloušťka drátu) na polovinu drátu pro vinutí 100V, takže moje doesnt přistupujících zemí od Bobin oblasti, ale vím, že jsem zmatená při převodu tohoto t / f, protože je sekundární tolik kohoutek je a já jsem zmatená, pokud nějaká věc v průběhu tohoto to bude špatně, a když moje Výpočet je špatně pak nemůžu zapnout, že zesilovač opět: (

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 17:26 --------- - Předchozí příspěvek byl v 17:12 ----------</span></span>
Kdybych koupil nové 230 T / F mít STEJNOU sekundární napětí pak tam je problém, kterým je tento T / F v AMP protože jeho různé velikosti a tvar: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back