Načítání více souborů do MATLABu

O

Old Nick

Guest
Vytvořil jsem několik stovek textových souborů dat (64x64 polí). Potřebuji načíst do Matlabu (pokud možno do 3D pole -. Z 64x64xnumbefOfFiles). Názvy souborů jsou údaje incremantal, tj. file_1, file_2 atd. Já jsem doufal, že existuje způsob, jak toho dosáhnout, se smyčkou. A bylo by možné vytvořit podobný pole z části souborů, je to jen kolem 100 prvky ve středu každého souboru, který mám zájem o porovnání. Hurá za jakoukoliv pomoc, Nick [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 14 minut: [/color] [/size] se mi podařilo přijít na to, dobře první část stejně.
Code:
 firstFile = 1; lastFile = 5; pvzorků = 10; sloupce = 2, pro n = firstFile: 1: lastFile číslo = num2str (n); file = strcat ('soubor', číslo '. DAT'); uložené (:,:, n) = zatížení (file); konec
bych ještě chtěl vědět, jestli je to možné nahrát část souboru (pole čísel), tak. Na zdraví, Nick

Dobře! Jak na mé malé zkušenosti ... Byl jsem Nelze použít strcat strategie ... Pamatuji si, to přece není podporována proměnná uvnitř Takže to, co jsem udělal, bylo, aby všechny soubory zájmu v jednom adresáři funkci dir USE a jeho. Názvu Construct číst obrázky a připojit je k formě dva D matice Doufám, že si můžete vyzkoušet stejný s textovými soubory .... Měl jsem hodně suuccessful hrát čtení souborů tímto způsobem Doufám, že U-li získat představu-li u pocit gud ... se mi některé body Plz klikněte Pomohla mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back