načasování řízené a přetížení poháněné

M

mujju433

Guest
Jak bude u vědět, zda k tomu časování pohon umístění nebo přetížení poháněné umístění?

načasování řízené umístění:
po 1. kole umístění, načasování nástroj (PT) má 2 budou poskytnuty umístěna netlist a omezení.
PT nyní dává výstupní soubor. SDF, který obsahuje zpoždění info WRT na cesty, teď tohle. sdf si můžete přečíst v ur umístění nástroje spolu s počáteční umístěna netlist získat "načasování řízený umístění" Ur design

Já nejsem jistý WRT "přetížení řízené umístění"

WBR
Lakshman

ahoj
načasování řízený umístění je buňka v načasování kritické cesty jsou umístěny v blízkosti dohromady snížené trasovými související zpoždění. je to údržba načasování

přetížení poháněné se vyskytuje v případě, že jeden nebo více drátů být směrovány než k dispozici tracks.it je didnt údržba načasování

Vamsi

někdo může vysvětlit více o "přetížení umístění"?

Hej Vamshi může u mě jasně vysvětlit, o přetížení poháněné umístění?Nedostal jsem ur bod WTS THT? poslední větaPřidáno po 11 minutách:Ahoj Darylz

Nemyslím si, že tam je slovo, jako je umístění dopravní zácpy
BCZ přetížení přichází až poté, routing, kde ukazuje, že kolik metallayers jsou povinná a kolik jsou k dispozici pro směrování ................Opravte mě, jestli se mýlím ...

Ahoj pečovat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back