na Jain PIFA (její velmi naléhavý sir)

J

Jayanthi

Guest
Dobrý den pane,
U vědět, že jsem projektování PIFA anténa,
v tom ve azumithal rovině theta = 60deg zisk je v porovnání na theta = 0deg.aľ moje znalosti, které znamená, že moje anténa je příjem signálu silně na theta = 60deg při srovnání na theta = 0deg. opět což znamená, že pokud předpokládám iam udržet antény na to theta = 60deg obdrží silně na theta = 0deg.a my víme, že mobilní signály jsou šikmo 45 °.takže moje otázka je přesně v úhlu, který (i průměrná hodnota theta) bych umístit anténu v zásadě rovině (rovina YZ) pro příjem signálu silně.a také naznačují, proč zisk mé antény je více v theta = 60deg, při srovnání na theta = 0deg.a co jsou všechny opravy musím udělat.
tímto IAM obklopující mé geo. souboru
s ohledem
Jayanthi

Ahoj, Jayanthi:

Ano.Vaše anténa vyzařující nejsilnější na theta cca 50-60 stupňů.Proč je to vyzařující nejsilnější v tomto úhlu?Je to opravdu závisí na tom, jak současná distribuning na strukturu.Je těžké dát se jednoduché vysvětlení.Proud je distribuují takovým způsobem, že záření v úhlu, je nejsilnější.Pokud změníte antnena konfiguraci, může se změnit becaues to bude měnit, jak se proud teče.

Za vzor na theta = 0, je vzhledem k povrchové vlny podél infinte substrátu definována právě zde.Pokud se domníváte, konečný substrát, dip bude pryč, zatímco celkový tvar je stále stejný.Mimochodem, pro konkrétní antény, záření je nejsilnější na theta = 50-60 stupňů.To není špatné na 45 stupňů, protože světlo je poměrně široká.

S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back