Napájení problému pomocí 16LF877a

S

siongboon

Guest
Ahoj přátelé, jsem zvyklý pracovat hodně s 16F877A mikrokontrolér PIC od mikročip. Učila jsem se přejít design mikrokontroléru pomocí 3.3V napájení. Pro toto, chápu, že na webových stránkách 16LF877a mikrokontrolérů by byl schopen přijmout nabídku od 2V do 5,5 rozsahu. Na rozdíl od 16F877A, který může provádět pouze v minimální 4V. Když jsem napájení 3,3 V pomocí LM2576-ADJ a běh s 4MHz krystalu, může mikrokontrolér 16LF877a nelze spustit. Když jsem se nastavit napájení na 4 V, stejně 16LF877a je schopen správně fungovat. Podezření, že to může být výrobní chyba, jsem se pokusil pomocí jiného 16LF877a z jiné výrobní šarže, je pozorováno stejné chování. Se snažil hledat na internetu, ale ne moc informací o mikrokontroléru 16LF877a jsem došel myšlenky a doufáme, že někdo z vás může poskytnout určitou představu o tom, co by mohlo jít špatně. Každý, kdo se snažil 16LF877a běží na 3.3V napájení s úspěchem? Děkujeme vám za poradit. www.siongboon.com

Ahoj jsem PIC16F877 s 3V a to práci, ale i Wen decrise napětí pod 3V je zastaven. Možná, že si zahnědnutí zjistit actived nebo Dodávky jsou nestabilní zkuste použít kondenzátor 100n blízkosti napájecího pinu Micro.

Používáme 16F877A s 3,3 V napájení, a 10 M Hz Rychlost krystalu, to je v pořádku! Věřím také, že se buď zdroje napájení není čisté nebo okruh není dobrý design.

Siongboon, část, kterou zmínil 16FL877a není ani na webových stránkách mikročip! Podle údajů z datasheetu 16F877A by měl pracovat až 2V. Zkuste RC oscilátor, nebo externí oscilátory! Giri

16LF877a existuje. Oficiální rozsah provozního napětí najdete v datovém listu.
John

Ano. PIC16LF877a může pracovat od 2,0 do 5,5 V, ale ne PIC16F877A, jak uvést v datovém listu. Informace lze nalézt ve stejném listu. Díky všem za vaše rady a nápady. To rád slyším, že tolik z vás vyzkoušeli mikrokontroléru pomocí nižší napětí. Budu pracovat na tom opět základny na váš návrh. Díky moc.

Ya. Mikrokontroléru PIC16LF877a je schopen pracovat při 3.3V napájení poté, co jsem vypnout BODEN "Brown se najít" něco na konfiguraci bitů. Díky všem za vedení. Znamená to znamená, že PIC16LF877a nemůže pracovat s funkcí BODEN za nízkého napětí? Neexistuje žádný BODEN pro pic16LF877a?

Zahnědnutí úrovně napětí lze nastavit pouze pro rodinu PIC18 ... V datasheet PIC16 I dont našel mnoho zmínky o této ... Gorkin

zahnědnutí úrovně napětí lze nastavit pouze pro rodinu PIC18 ... V datasheet PIC16 I dont našel mnoho zmínky o tomto.
Ano, to je moje chyba. Mám zmatený 18LF a 16LF série. Zdá se, že není nic, co jednotlivé BOR napětí 16LF série. John Leung

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back