napájení z telefonní linky

K

kovic

Guest
Dobrý den, mám prsten indikátor okruh, ale já se chci dostat napájení z telefonní linky. Používám 5 V baterie pro napájení. Má někdo ví, mohu získat energii z telefonní linky. Musím 50 mA 5V DC. Díky za vaši pozornost.

To nemusí být legální ve vaší zemi. Měli byste se zákony. Dalším problémem je, že aktuální cesta může být mimo háček stavu a nebudou vám příchozí hovory.

to není problém. Máme malé ústředny a můžeme věnovat zvláštní linku jen pro ni. Pokud máte obvod o tom můžete, prosím pomozte mi. iwant používat prstenové ukazatele s relé a kontrolovat dveře, nebo co chcete.

Zkrat telefonní linku (alespoň tam, kde žiji), dává asi 40mA.It znamená, že nemůže splnit 50 ma pomocí konvenční regulator.But Pokud používáte pulzní režim regulátoru (řekněme pomocí MC34063), myslím, že to může být možné udělat it.The jediný problém vidím mohou být případné kmitání z důvodu vlastní negativní zatížení odpor spínaného napájení a poměrně vysoká odolnost telefonu line.But je snadné, aby to test.

Dobrý den. Maximální výkon, že telefonní linka může poskytnout, závisí na vzdálenosti od ústředny rozvodny. Můžete zjistit, s volt metr a aktuální metr, a 500Ω proměnný odpor. Nastavte potenciometr přes dráty dostat 5 V, zkontrolujte, zda proud dosáhne 50 mA. Pokud ano, musíte dodržovat polaritu. Vložení polarity streering mostu by vedla ke snížení napětí. Miguel

Děkujeme vám za vaši pozornost. ale váš okruh je aprofessional, myslím. Snažím se vyřešit bez integrovaných obvodů. Ještě jednou díky.

[Quote = nadýmání] To nemusí být legální ve vaší zemi. Měli byste se zákony. Dalším problémem je, že aktuální cesta může být mimo háček stavu a nebudou vám příchozí hovory. [/Quote] Pokud budete tahat za 10 mA, budete výlet mimo háček čidlo telefonní společnosti. Nevím skutečně minimum zjistit, že bez výzkumu. Když se to stane, když se volby # vašem obvodu se na vás dostane obsazovací tón a vaše okruhu neuvidí prsten odhalit. To je váš problém v kostce. Nesmíte výlet z háku stavu na ústředně a zároveň Zapnutí obvodu. Jediný způsob, jak vidím, je to práce, pokud používáte jednu telefonní linku výhradně jako zdroj napájení a jiné telefonní linku pro detekci prsten. Nebylo by jednodušší použít 9V baterie s nízkou proudu LED indikátor baterie OK.

Můžete použít Supercap a účtovat jej limitting proudu 5 mA. Pak by to mohlo dodávky svého sazebníku. Pouze pro některé malé dobu nabíjení bude absorbovat proud z linky Tel.

Ahoj, Maxim má dobrou schematicky h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/427 Nahraďte * od t

Maxim má dobrou schematicky h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/427
Ale tento okruh neslouží účelu, to funguje jen, když si vyberete, sluchátko. V on-hák polohy vypnuto. A to nepřevádí 48V na 5V, ale vyzvednutí napětí (arround 9V-12V) na 5V.

Snažil jsem se na krátké telefonní linky s 4.7kohm odporem, a když jsem volal na to číslo telefonní společnosti říká, že telefon obsazeno a kroužek není detekován u mě doma. Jak získat energii ze telefonní linky. Mého ID dělá to pěkně ukazuje čas kolem hodiny a když somebodys vyvolá to ukazuje, že číslo na podsvícený LCD. Tak, jak moje ID volajícího je Řízení spotřeby. doesnot to mít adaptér.

Volajícího trvá jen velmi malý proud. Pravděpodobně méně než 1 ma. U LCD je to dost.

Caller ID se skládá z mnoha dalších věcí, jak je zobrazeno datum a čas. Musí mě mít DTMF dekodér, mikrokontrolér pravděpodobně RTC. a podsvětlení LCD potřebují energii.

Pokud používáte tel. linka, telefon nebude fungovat, protože společnost pro regulaci našel telefon byl online a čeká na svůj kontakt a po několika druhé jste se jakéhokoliv kontaktu a vaše telefonní linka bude nouzového režimu .. (V mé zemi možná stejné jako vaše společnost), tak prosím informujte nás.

I tak tento typ okruhu před chvílí, která byla provozována od telefonní linky bez narušení vůbec. Chcete-li začít s tím budete muset přijít na to, požadavek leackage proudu pro telefonní linku, když linka je vypnuto a potřebnou sílu na výstupní straně. Je-li vstup (natažený od linky) a výstup převeden na dodávky Váš náklad nemají moc (starat se o odhad převod ztráty také) - který bude možné provést (z pohledu zákona). První by měla být založena na domácích nebo mezinárodních norem. Converter sám byl něco jako transformátor na DC-DC převodník působící přímo z 48 V. Co musíte design je miropower DC-DC převodník. Jen málo přidat - 5 V 50 mA, je asi 250 mW, vzpomínám si leackege aktuální pro některé země byly omezeny na 100 uA, takže síly byly možné z linky je 4 MW. poměrně nízké, a dokonce se zdá, že není možné, aby takový okruh (5 mA od 48 V, není reálné pro off line).

Myslím, že první dodávky svého obvodu klidové nemusí být větší než 5 mA (nebo linka je obsazena), můžete své druhé přijmout 100V Vstupní obvody (při vyzvánění přijde, že dosáhne 100V), naposledy nás standardní telefonní přístroj klidové dodávky nesmí být vyšší než 0,5 mA (Pokud se telefon nesmí přesáhnout 50uA).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back