S
skyline79
Guest
Ahoj, potřebuji pomoc s tím, co by měl být poměrně jednoduchý problém. Mám připojený okruh tak daleko. V podstatě jsem si okruh, který je součtem dvou napětí. Tato část okruhu prací. Pak jsem chtěl zvýšit výkon stávající kapacity okruhu k řízení většího nákladu pak to, co LM124 a LM324 čip zvládne. Tak jsem přidal TIP110 tranzistor, aby poskytla více proudu kapacitu a tento druh práce. Z toho vyplývá, napětí a má zajistit větší současnou kapacitu, nicméně, když je výstupní napětí nižší, pod 10V tranzistor ohřívá velmi quiock. Existuje nějaký jiný způsob, jak zvýšit současnou kapacitu LM124 op amp, takže zvládne nepřetržitý 1amper. (Pravděpodobně aktuální v reálném provozu wil být 500mA, ale chci mít povolení, pokud je nutné další zvýšení. Přednostně bych chtěl to zvládnout 500 ma withpout mnohem teploty. Současné nastavení funguje OK, když se výstupní napětí je vyšší, blíže na 22V, ale přesto se zahřívá. Mám chladič nyní dissappate teplo, ale to bude zahřátí prostoru, který je mountwed dovnitř. Jakákoliv pomoc by bylo skvělé