Nastavení / Hold době porušení - Frekvence Vestavěný

C

cherukukeshav

Guest
Nazdar,

Může kterýkoli subjekt mi říct, proč se holdtime porušování nedostane postižených se změnou frekvence.Ale porušování nastavení času, bude záviset na frekvenci.

Prosím, vysvětlete mi, jde o nastavení času / hold čas s frekvencí.

- Děkuji

může být obraz bude vysvětlovat?
Omlouváme se, ale je třeba přihlásit se k názoru tuto přílohu

Myslete na čas nastavit jako frekvenčně závislý, protože to má co do činění s údaji, kdy přijede ...Nemůžeme mít data přesně, kdy dorazí na náběžnou hranu určení hodiny se blíží, protože by to vedlo k metastabilita.To je důležitý pojem, když jste přes hodiny domén, kde jedna doména je rychlejší nebo pomalejší než ostatní.Nastavte čas je vždy před náběžnou hranu cílové flop.

Hold času má méně co dělat s údaji, kdy přijde a co do činění s jednou došla (po určení flopu aktivní hrana), ať to zůstane stabilní po nějakou dobu.Diagram by vám měl pomoci vidět.

Díky za odpověď,

Bylo by velmi pomohlo, kdyby se vám vysvětlit, nastavení a držet porušení například tehdy, jestliže by změna frekvence můžeme vyhnout instalaci porušení, že stejný není možné držet se elimanation porušení.

Předpokládejme, že máte zaregistrovat zaregistrovat cestu s každým zaregistrovat taktovaný o hodinové frekvence 10 MHz.Consider hodiny hrany v čase 0 na reg1 a hodiny hrany v době 0.1us na reg2.The nastavení zda by se mezi těmito dvěma hranami. ale pokud se liší četnost času se bude lišit od 0.1us.But pro kontroly, které mají se provádí pro hodiny hrany v čase 0 na reg2, i když četnost změn by držet kontrolu ještě v době 0.So frekvence hodin má vliv pouze na nastavení a ne držet

Díky,
jean

hello friend, Již nyní je podle mě jednoznačně popsán v následujícím příspěvku.http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=335981&highlight=note hold violations dangerous setup

cheers ..

SunilB
ASIC-dft.com

Chápu, že aby nedošlo k porušení nastavení času (TSU) ze flop překlopení, je třeba hodinové frekvence nesmí překročit určitou hranici, což je maximální frekvence, Fmax.Nicméně, když se odkazuje na externí nastavení času (TSU) z čipu (tj. čipu externí data a hodiny pin nastavení času), se Fmax liší v závislosti na nastavení času předpokladu?Příklad: pokud TSU = 5ns, Fmax = 100MHz; TSU = 8ns, Fmax = 120MHz.Je to pravda?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back