Nastavení rozpětí

H

hrushitha

Guest
Zdravím všechny,
může někdo říct mi o nastavení margin.how to vliv načasování.
když změním nastavení rozpětí 0,5 až 0,6, co se stalo
Prosím, pomozte mi
díky

Ahoj,

Jsem nopt prospěch, jak ur specifikuji nastavení času design.is to hodiny unsertinity.explain jasně taková, že mohu pomoci u.

jde,
ramesh.s

Obvykle nastavení marže je dán pro tolerování rozdíl v P & R nástroje a STA nástroj.Je to jako se zavádějí některé pesimismus v P & R nástroje, abychom mohli uzavřít design s některými 100ps nastavení nebo drží marže.
Pokud jde o časování to znamená, že jsme zavření design s menší rezervou.někdy mnoho cest bude porušovat, pokud zvýšíme nastavení marže.

Máte-li používat pouze nastavení marže v načasování rozhodnout, ale odstranit v STA, je to pro overconstraint zvolit, pokud se používá to v STA, možná brát fabracation v úvahu.

Je-li nastavení marže je 0,4 pak ur dělat nástroj k optimalizaci všech cest, dokud malátný je 0,4

Podívejte se, když syntetizovat dsign a podívejte se na souhrnné zprávě zjistíte, že čisté zpoždění také přijdou na obrázku.nastavení marže zvýšení umožní lepší časování jako rozpětí času zvyšovat.Co máme na mysli tím, že je máme 0,5 jednotku času více, že okruh bude show nastavení času porušení.

design je iteraci a sub-optimální proces,

To vše až do Vaší situaci učinit rozhodnutí.hrushitha napsal:

Zdravím všechny,

může někdo říct mi o nastavení margin.how to vliv načasování.

když změním nastavit rozpětí 0,5 až 0,6, co se stalo

Prosím, pomozte mi

díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back