Navozující Zpoždění signálu

D

Delta11

Guest
Musím vyvolat zpoždění v pořadí usec v signálu, zda a kdy k ní dojde. Pomocí jednoduchých nárazníky nebo flip-flop zpoždění signálů, aby nanosekund. Potřebného zpoždění je kolem 0.5usec. Potřebujete pomoci s tím. Navíc, pokud ai použití mikroprocesoru, by bylo možné za zpoždění tohoto usnesení má být odvozen od vstupu k výstupu z regulátoru? A konečně, pokud mám použít mikrokontrolér, by to nemělo být zbytečná?:? Roll:

jaký druh signálu jste hledal u? ... vždy můžete vyzkoušet na MMV / BMV, která je dost jednoduché ... regulátoru, zejména pro takový úkol je jednoznačný zbytečná

Proč ne používat Monostabilní Multi? Použijte jeden na zpoždění a další generovat signál.

By měl mít vysvětlil dříve, ale signál je vlastně datová linka a musím odpovídat časování s řídicím signálem. Multivibrátory lze použít pro jedno-časový signál, ale nemusí být možné, aby se celý dat. nemůže měnit řídicí signál tak, jediná možnost je vyvolat zpoždění v datech.

"Aktivní zpoždění line" je to, co jsem v tomto případě. Někdo sdílené tyto informace s sebou a myslel jsem měl taky .. Díky za pomoc chlapi ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back