NC Verilog přepínání činnost a výkon

P

peen1

Guest
Hi All,
Co je příkaz v NC Verilog, které vyrábí spínací činnost souboru používaný moc kompilátor.Snažím se vypočítat dynamickou sílu a má dobrou testbench

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

Vaše myšlenka zdá málo inovativní.Podle mých experice, můžete spotřebu energie pomocí Synopsys PRIMEPOWER.

Použil jsem vcd soubor z dumpingových simulátor pro odhad síly mocí kompilátor.Možná, že je chcete vědět.

První výpisem vcd souboru.Pak použijte vcd vdc2saif převést soubor na přepínání činnosti souboru.
Další metoda, při simulaci použití NC, přidejte PLI u moci kompilátoru.Jsem zapomněl jméno PLI.Použití PLI, systém úkol lze vyvolat NC vytvářet přepínání činnosti souboru.

Ahoj všichni,

Potřebuji pomoc u všech.V mém probíhající výzkumné práci, musím použít Synopsys PRIMEPOWER a PrimeTime.But Nemám tušení, jak k používání těchto nástrojů a také jsem trpí nedostatkem prostředků.
, otherwise, I have really no clue of working them out.

Pocínovat u plz dejte mi vědět o každém uživatelské příručce nebo jiný příslušný dokument, pro tyto nástroje, které mi pomůže hladce s těmito nástroji,
jinak jsem opravdu tušení práce je.

Moje ID:
jug.ece (at) gmail.com
jug_nitd (at) yahoo.co.in

Díky

Jugantor

Použijte VCD výpis přihlásit přepínání činnost vaší GL-netlist nebo RTL.Pak jej převést na formát, který potřebujete (většinou jsou nástroje, které budou mít zpravodajské moc se tento nástroj pro konverzi).

Důležité: Nezapomeňte, že vaše síla estimative je jen správné, pokud se zkušební případě, že jste simulující produkuje významné podněty, které nastanou v konečném výrobku.

hope it helps

na zdraví

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back