Nedostávají PCB osnovy v EAGLE

A

arunbhaskar

Guest
Ahoj kluci. Naučil jsem se Eagle Eagle na instruktážním videu. Já jsem schéma vlastní okruh a zachránil ji a kontrola chyb, a tam nebylo nic. Když jsem klikl na "přechod na desce" tlačítko, jsem nedostal desku obrys. Ale v tutoriálu jsem viděl, co nejdříve "Přepnout do představenstva" tlačítko bylo kliknuto, jsem viděl obrysy DPS se všemi díly jen u tabule. Jak se k tomu přišel? Prosím o pomoc.

Když jste nakreslili schéma a klikněte na "přechod na palubu" Je třeba říci, že neexistuje, chcete ji vytvořit? Řekněme, že ano! Keith

Řekl jsem "ano", když jsem klikl "přešel na palubu" a vytvořila nové představenstvo. Můj problém je, když se deska objeví na černém pozadí, nechápu aktuální přehled PCB, která je v bílé barvě. Právě jsem složky s černým pozadím, a já nevím, kam umístit, protože si nejsem stále přehled.

Obrys je "rozměr" vrstva - vrstva 20 myslím. Ujistěte se, že jeden je zapnutý. Nakreslete si obrys na této hladině. Tam by mělo být standardní obrys, ale nemůžu si vzpomenout, kde je definována. Vždycky jsem smazat a kreslit vlastní stejně. Keith

Vrstva 20 je na stále nedostávají, a rady. Obrátil jsem se na všechny vrstvy a stále nemohl najít obrysy. Nějaké návrhy?

Jednoduše nakreslete obrys na vrstvě 20. Obdélník s malou šířkou drátem, řekněme 0,25 mm. Keith.

Díky. Udělala jsem, co jste řekl, a já dostat to, co se dostal do kurzu. Mají rozměry tohoto obrysu hmoty v žádném případě?

Tloušťka použitých linky nezáleží. Mám ve zvyku používat něco docela malé - 0,2 mm nebo 0,25 mm. Celková velikost bude to, co chcete, aby velikost rady má být. Bude jedno, kdy budete dělat věci, jako je autorouting a kontrolu chyb (DRC), a když to moc letadla nebo vyplnění se zastaví v rámci rady obrys, s clearance podle Vašeho návrhu pravidel. Keith.

Nemám problém s obrysem, ale viděl jsem v některých výukových programů, které bych měl používat "čistý", když spojovací kolíky, a ne "drát", ale kdysi jsem se drát a rozvržení a jsou správně, je tu problém, nebo musím používat "čistý"? BTW, já používám Eagle 5.4

Hlavní problém pomocí "drátů", místo "čisté" se nebude automaticky přidávat spoje. Máte-li přidat ručně, pak byste měli být v pořádku - je to prostě dělá víc práce. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back