Neinvertující, Doubler nebo DC to DC

T

tiwari.sachin

Guest
Dobrý den, já jsem s použitím DAC s 5 referenčních V, takže výstup bude lišit od 0-5V musím řídit motor, který potřebuje 0-10V. Pořád si nejsem jist, jak moc aktuální motor by potřeboval. Bude vědět, že zítra, ale zpětná vazba od zákazníků tech osoba, je, že to bude pod 1,5 amper. Nyní je tento zájem, jaký okruh bych měl použít, non-invertovat zesilovač se ziskem 2, napětí doubler nebo DC-DC konvertor podporu. DC-DC převodník nemusí být ten, který bych měl použít, proto je většina měniče napětí mají min požadavek a motor vyžaduje napětí od 0V (spíše v 0,01 min) Jen non-invertovat zesilovač se ziskem 2, nejste jisti, jako zatížení (motor), může mít nějakou zpětnou vazbu. Napětí doubler, já nejsem jistý, jak moc se můžu spolehnout na to. Dokonce i po celou věc je navržen, výstupní napětí na změnu zatížení. I obecně konstatovat, že bez zátěže na výstupu je přesné, ale s nákladem existují rozdíly ve výši 10%. Vím, že to záleží na odporu zátěže. Může někdo vrhnout nějaké světlo na to a jak mohu pracovat na těchto otázkách. Dám vám bližší informace o typu motoru a jeho charakteristiky do zítřka. Jde Sachin

Můžete použít následovník napětí pro napájení motoru. Nebo můžete použít jednoduchý NPN tranzistor k posílení proudu do motoru, takže nebudete smažit operační zesilovač ic.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back