Nejlepší anténa pro čtečku RFID (to není RFID)

F

freqzt

Guest
Ahoj všem, chci navrhnout anténu pro RFID čtečkou. Tato čtečka funguje na frekvenci 2,4 GHz. Šířka pásma je 2,4 až 2,4835 GHz. Jaká je nejlepší anténa mám postavit? Anténní obrazec musí řídící struktury. Simulátor, který k dispozici v mé laboratoři je HFSS a Micro-Stripes. To musí být provedeno do 1 měsíce od teď. Já opravdu potřebují vaši pomoc. Pokud má někdo příklad antény, co potřebuji, můžete sdílet ho zde.

Vy mluvíte o velmi malé šířky pásma, můžete použít jakékoliv malé šířky pásma antény. Hlavním problémem je, co potřebujete směrovost, můžete použít tištěný Yagi-Uda, nebo jen tak pro mikropáskové sfázovaných získat směrovosti, které potřebujete.

Pokud bych měl dostat něco opravdu rychle, já bych koupit standardní zisk roh od někoho, jako je MI Technologies. Můžete přidat koaxiálního kabelu do vlnovodu přechodu, pokud koaxiální krmivo je vhodnější. Výhodou zde je, že se to dělá, a dobře zdokumentované. Tento zisk bude v okolí 15 dBi anténou a budou velmi silné a relativně snadná montáž. Ty by opravdu k práci na jeho poškození. Jakmile budete mít více času můžete navrhnout něco jiného. Vím, že to je design fóra, ale rád bych, že naše práce jako řešení problémů rychle. zkuste se podívat zde: h ** p: / / www.mi-technologies.com/catalog/antennas/s12ghorn.pdf vyhledávání na standardní zisku antény by se pravděpodobně přijít s tuctem dalších zdrojů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back