Nejrychlejší flip-flop?

N

neazoi

Guest
Dobrý den, což je nejrychlejší flip flop? Potřebuji ultrarychlé Dual D-Type náběžné hraně Spouští Flip Flop používat to jako fáze splitter a-4-rozdělovač. Mám 74F74, ale 120MHz není dost. Něco jako 1-2 GHz by bylo v pořádku, pokud je to možné, nebo alespoň hodně vyšší než 120MHz.

[Quote = neazoi] Mám 74F74, ale 120MHz není dost. Něco jako 1-2 GHz by bylo v pořádku, pokud je to možné, nebo alespoň hodně vyšší než 120MHz [/quote] [quote = MKO] ECL, PECL, LVDS a CML jsou první volbou [/quote] A co [url = http..: / / www.onsemi.com/pub/Collateral/NB6L239-D.PDF] Jeden [/url] Tyto [/url]?

Není potřeba pouze pro Frequency Division, ale zároveň pro fázi dělení, takže Flip Flop musí být použit. Takže jsem hledal vysokofrekvenční flip flop obecně. Veškeré specifické flip flop navrhnout?

[Quote = neazoi] Není potřeba pouze pro Frequency Division, ale zároveň pro fázi dělení, takže Flip Flop musí být použit. Takže jsem hledal vysokofrekvenční flip flop obecně. Veškeré specifické flip flop navrhnout [/quote] A co -? Si myslíš - že tito lidé používají pro frekvenční dělení, kromě Flip Flop? [Url = http://www.onsemi.com/pub/Collateral/MC100LVEL32-D.PDF] Toto [/url] Flip Flop, nic jiného! Lepší studie odpovědi podrobněji!

Díky za odpověď, ale prosím vás, si to osobně. Nejsme kritizují lidé tady, jen je třeba najít řešení. Díky ještě jednou. Mimochodem kromě žabky je součástí mixu příliš Jak již víte.

[Quote = neazoi] Díky za odpověď, ale prosím vás, si to osobně. Nejsme kritizují lidé tady, jen je třeba najít řešení. [/Quote] Jasně, jsem se snažil pomoci, a byl zklamaný, že byste se podívat důkladně na 2 adresy URL, který jsem vám poslal. Omlouvám se za moji přehnanou reakci! [Quote = neazoi] Mimochodem kromě žabky je součástí mixu příliš Jak již víte. [/Quote] No, to je (až) 2,6 GHz flip flop pouze (§ straně 2 přiloženého datového listu ). Copak se podíváte, že jednou, a to buď? Možná jste si ověřit PDF, který je dodáván s URL poslal jsem vám minule? Budu přidat zde přímo.

ONsemi také SiGe rozdíl žabky, které jdou tak rychleji než erikl ukázal. - Stačí zaplatit více .....

Díky moc za vaše odpovědi, velmi užitečné, budu se blíže podívat na data. Jen pro reference, Jednou z hlavních výhod použití žabky místo míchačky pro Konverze v rádiu, je absence místního oscilátoru a zlepšení stability oddělených frekvenčních. Signál je rozdělen pravoúhlý, ale toto může být považováno za výhodu, v některých aplikacích náměstí vlna je méně zasažených hlukem ze zdroje.

Můžete se podívat do "dynamické DFF", který je schopen i více než 2GHz v tenké vrstvě CMOS, SOI na 0.5um. To je jeden skončil, plný-swing architektury. V 0.25um jsme schopni překročit 10GHz Prescaler provozu. Nebudu k reklamě a říci, že má zaměstnavatel zde. Zdroj vázané logiku V každé slušné krátké CMOS kanál by měl být schopen zasáhnout i vaše čísla, ale na vyšší výkon. Zkuste hledat "CMOS RF Prescaler", spíše než se ptát na digitální "flip flop".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back