Nelze načíst data (. DAT) souborů do Matlabu!

I

IndiJones

Guest
Mám jednoduchý kartu rozložené datového souboru (data1.dat) a je třeba načíst do Matlabu. Soubor DAT je takhle pro příklad: 1 5,35 2 3,68 3 3,54 4 2,39 5 2,06 6 1,48 7 0,63 8 1,09 9 1,75 10 2,66 11 5,34 12 6,13 Ale když napíšu příkaz: >> zatížení data1.dat mi následující chybová zpráva: Citace?? Chyba: Soubor: C: \ MATLAB6p5p1 \ toolbox \ kompilátor \ load_mat \ @ znak \ load.m Line: 32 Rubrika: 30 Chybějící operátor, čárka, středník, nebo bílý prostor. Konec citátu Vezměte prosím na vědomí, že všechny cesty k adresářům byly správně nastaveny. Co by mohlo být špatně?

Ahoj, proč nepoužíváte funkce Import (Soubor -> Import dat)? Funguje to bez problémů s formátovaných textových dat, Excel atd.. RGZ eirp

Co je pro použití příkazu LOAD, pokud to nebude fungovat? Mimochodem, já používám Verze 6.5.1 Release 13.

Hi, že pracuje pro mě. Já používám Matlab 6.5.0.180913a (R13).

Ahoj IndiJones Just type: = zatížení ('data1.dat ") to funguje taky. Na zdraví

proměnná = zatížení ('yourfile.dat', '-ASCII "), musíte být pozor, aby váš soubor je v aktuální cestě MATLABu ještě můžete napsat omplete cestu: proměnná = zatížení (' C: \ Program Files \ VASSOUBOR . DAT ","-ASCII "), neb ...

Díky za vaše odpovědi! Zkoušel jsem všechny ty příkazy, ale ještě stále stejnou chybu. : (

Ahoj, U k této chybě, kdykoli je datový soubor nemá správný formát. Příklad jste obsahuje, není stejná jako soubor, který používáte. Zkontrolujte datový soubor. Najdete chybu. BRMadhukar

Zde je to, co jsem udělal. V mé aktuální listu má čtyři sloupce v původu 7.5, udělal jsem ASCII datového souboru (data1.dat) pouze s mezerami mezi sloupy. Jsem nahrál soubor, pro někoho být tak laskav a zkontrolovat a říct mi, co je na tom špatného. Nemohu načíst datový soubor v Matlabu pomocí '' nebo dlmread z Průvodci importem.

Problém může být s 6.5.1. Také jsem instalaci 6.5.0 a LOAD příkaz pracoval!

[Quote = IndiJones] Problém může být s 6.5.1. Také jsem instalaci 6.5.0 a LOAD příkaz pracoval! [/Quote] Testováno nyní s 6.5.1 = zatížení ('data1.dat ") a s daty a PRACÍ!

Zatížení COMAND funguje w / 6.0,6.1 a 6.5. Ještě jedna věc, můžete se pokusit je: Když uložíte data se "uložit jako" vybrat "text", "ASCII" nebo "RTF" a ne "xls" nebo co vůbec formátovat vaše speadsheet uloží jako. Na zdraví

Díky všem za odpovědi! Nevím proč, ale toto zatížení příkaz nefunguje v mém 6.5.1 R13 verzi. Datové soubory byly uloženy jako TXT a DAT soubory. Není problém s tím. Myslím, že je čas pro mě dostat se zpátky do 6.5.0 znovu!

Dobrý den všem, ve všech matlabs je zatížení funkce jako zabudovaný přetížení z postaven ve funkci může být provedeno v adresářích začal @ pro daný objekt. v pracovním prostoru, můžete zadat, které se načtou a měl by dostat zatížení je vestavěná funkce. s největší pravděpodobností dostanete ..... \ Matlab6p5sp1 \ toolbox \ kompilátor \ load_mat \ @ znak \ load.m znamená to, že jste v ..... \ Matlab6p5sp1 \ toolbox \ \ kompilátoru load_mat \ @ char adresáře nebo nějak refferenece k integrovanému nakládku desappeard z jádra Matlabu. Vestavěných funkcí jsou uloženy v souboru dll .... Dora

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back