není schopna zvýšit napětí na montované komponenty

A

ananth

Guest
Ahoj všichni,
Snažím se používat dolar LTC3440 / posílení regulačního IC na můj palubě PCB pracovat s controller PIC.

Deska sestavených někdo pracuje tak jak má, ale ten se snažím shromáždit není.Zjistil jsem, že regulátor není mi dal požadovaný výkon.

Nyní, Jen se snažím používat regulátor ve své základní přihlášce uveden v manuálu, a to ještě nefunguje přes všechny komponenty jsou stejné z předchozí sestavy a deska je stejné taky.(Musím naprosto nutné řídit zatížení se o / p pin? Snažil jsem se, a aniž by k ničemu)

Zjistil jsem, že nemohu zvýšit napětí vstup do desky s prvky za 2,3 voltu, kde chci vstupu musí být nejméně 2,5 voltů pro provoz.Co může být důvodem pro napětí není dovoleno vést?Proud stoupá napětí hodně, ale není, jak se snažím zvyšovat napětí.

Jsem zkrat něco?Někdo někdy problém, jako je tohle?

Any help is appreciated.
Ananth.

Je těžké říci, aniž by je viděli schématu.Nicméně, protože ostatní deska funguje, jste jednoznačně problém s rozvržení.
2.3V a zvýšení stávající zní hodně jako vstupní čepice je zpět.Ověřte si, že, stejně jako výstupní kryt a ujistěte se, že jsou správně nainstalovány.

Dobrý den, VVV,
Thanks for your input.
Snažil jsem se stejné palubě dnes v ranních hodinách z podráždění a vyšlo to!ale pak to zas .. conked offPokusím se vaše náměty a dáme vám vědět.
Thanks again.

nazdar
Nejsem si jist
ale podobný problém jsem narazila, když jsem si o plovoucí / p GND
může být něco podobného
jako ur říká další deska funguje dobře, jen prověřit všechny součásti a spoje

thnx
som

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back