Nepoužívejte sms nebo krátké ruční psaní jazyků

C

ckshivaram

Guest
[Size = "2"] [color = "blue"] Vážení členové,, [/color] [/size] [size = "3"] [color = "red"] V poslední době tam bylo mnoho témat nalezeny , ve kterém uživatel využije sms nebo krátké ruční psaní zprávy a používat neúplná slova ... Žádost všechny z vás, že ji nebudou používat, protože to je mezinárodní fórum a mnoho lidí je těžké pochopit, že .. [/color] [/size] [size = "5"] [color = "zelená" ] Respektovat pravidla fóra a získat rychlou pomoc [/color] [/size]

Také může být celé věty napsané na mobilní telefony. Napsali na můj mobilní telefon. Keith

Souhlasím s tím, že není jeho mobilní telefon

To, co jsem chtěl můj původní názor je, že EDAboard je blog, takže se nemusíte nechat příspěvky v debilní mobil zkratky jako lidé dělat, SMS zpráv a Twitter. EDAboard není omezen na 140 znaků. Pokud se chystáte se na něco zeptat, pak musíte být rozvláčný a poskytovat dostatek informací, takže jsme se nemuseli hádat, co chcete za odpověď. Nemůžeme číst vaše myšlenky. Pokud jste příliš líní na to, poskytnout dostatek informací, pak jsem určitě nebude sakra snažit, aby vám odpověď.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back