neuronových sítí

A

adel_48

Guest
Vážení,

Já jsem v současné době pracuje na optimalizaci antény ZČU pomocí neuronových sítí.Snažím se vlak neuronové sítě k výrobě s11 vzorků v určitých intervalech frekvenci.Tato operace se nazývá inverzní modelování.Takže, má někdo prostředky nebo článků o tomto tématu

thanks in advance

Hi adel_48
Viděl jsi tuto knihu.
"Aplikace neuronových sítí v Electromagnetics" od Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos
Hope this help you.
pozdravy
Naposledy upravil mahdithdn dne 25.srpna 2005 15:10, upraveno 1 celkem

Zkuste "Neuronové sítě pro RF a mikrovlnné Design" od QJ Zhang, Gupta KC.

adel_48 napsal:

Vážení,Já jsem v současné době pracuje na optimalizaci antény ZČU pomocí neuronových sítí.
Snažím se vlak neuronové sítě k výrobě s11 vzorků v určitých intervalech frekvenci.
Tato operace se nazývá inverzní modelování.
Takže, má někdo prostředky nebo článků o tomto tématuthanks in advance

Hi mamali,

Zde jsou moje práce přesně
1.Mám anténu ZČU, který dává dobré výsledky, ale vyžaduje další optimalizace.

2.Struktura je elektricky velká a má mnoho parametrů (hlavně 3 nebo 4 primární efekt), takže EM simulace trvá velmi dlouho.

3.K dispozici optimalizační techniky jsou genetické algoritmy, neuronové sítě, místní optimalizátory (které nedávají dobré výsledky)

4.Genetické algoritmy bude vyžadovat velmi dlouhou dobu, zvláště pro tak vysoce dimenzionální problém.Tak jsem si vybral neuronových sítí.

5.Namísto použití neuronových sítí jako simulace EM, rozhodl jsem se, že vlak se syntézou nástroj.tj. jeho vstupy jsou S11 a jeho výstup jsou fyzické rozměry.To se nazývá inverzní modelování

6.Jsem teď má problémy při volbě počtu skrytých neuronů a výběr vzorku prostoru.

S pozdravem,
Adel_48

Pro vás, nejlepší kniha je:has told. The IO nets, such as ARTMAP is best for this porpose as I know, couse you can feed it in one way, it learns, then you can use it in both ways, direct or reverse.

"Aplikace neuronových sítí v Electromagnetics" od Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos ", jak řekl mahdithdn.
IO sítí, jako je ARTMAP je nejlepší pro tuto porpose vím, couse můžete krmit jedním způsobem, že se učí, pak Lze je použít v obou směrech, přímé nebo naopak.

. m

mamali napsal:

Pro vás, nejlepší kniha je:

has told. The IO nets, such as ARTMAP is best for this porpose as I know, couse you can feed it in one way, it learns, then you can use it in both ways, direct or reverse.
"Aplikace neuronových sítí v Electromagnetics" od Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos ", jak řekl mahdithdn.
IO sítí, jako je ARTMAP je nejlepší pro tuto porpose vím, couse můžete krmit jedním způsobem, že se učí, pak Lze je použít v obou směrech, přímé nebo naopak.. m

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back