Nevíte, jak začít s VHDL!

E

engineer's feeling

Guest
Jak se máte lidi? Chci získat nějakou pomoc od vás, jsem vlastně dobrá digitálních návrhových myslím pomocí blokové schéma, ale jak každý ví, bychom měli být dobře VHDL, aby byly dobré designéry. Navíc, já jsem si goona kurz vztahující se k návrhu VHDL za rok, ale chci se zlepšit v této oblasti od této chvíle. Takže byste prosím, pomoz mi začít s tímto sladkým jazykem? Děkuji předem ...

začít s RTL hardware design, potřebuje nějakou práci pokračovat, ale dobré. Proč ne se podívat na embedded podmnožiny MATLAB? Mohli byste napsat vložené kódy a zkuste to mnohokrát potom převést do VHDL automaticky s přijatelnou účinností?

Velice vám děkuji kamaráde, ale nevím, jak začít s RTL sám myslím Máte nějaké konkrétní webové stránky, navrhnout mi, abych, aby se učili VHDL? o vložených podmnožinu Matlab, je to skvělý nápad, ale máte nějaké webové stránky, které by mi pomohl začít s projektováním MATLAB podmnožina? Opravdu si toho vážím ....

Můžete zkusit RTL návrh hardwaru VHDL do Pong Chu. To je velmi dobrá kniha pro začátečníky a to mi hodně pomohlo vymazat RTL pojetí. V opačném případě lokalit, jako opencores.org, dostanete kód, který si můžete vyzkoušet. Ale v RTL, že nic jako cvičit sami. Začněte s jednoduchou kombinační a sekvenční ckts a později přejít na FSM, FSMD a navrhnout některé jednoduché protokoly jako SPI, UART apod. Instalace Xilinx ISE webpack, Modelsim mít knihu otevřenou a praxe ... Všechno nejlepší.

Shastri.vs Opravdu si toho vážím a budu dělat to, co jsi řekl ... a navíc mám spoustu knih o VHDL jako jsou Základy digitální logiku s VHDL designu a obvodů s VHDL ... Budu si je všechny, aby se seznámili s VHDL

můžete použít Simulink HDL kodér tutorial pokračovat na embedded programování, také mnoho ukázek v prostředí MATLAB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back