newbee - baterie otázku

N

Newbee26

Guest
Dobrý den! Vím, že než jsem si mohou / musí měřit baterii AH a přes odpor, ale to, co jsem, co vím, (Tom Jones část :)) je to, jak odměřit správné proud energie z baterie. V podstatě jsem se připojit přímo k mé multimetr 9V baterie a síly, aby měřicí technika, ale im riskovat multimetr, pokud jsem udělat to samé s 12V nebo vyšší. Tak, jak správně měřit výkon (AMPER), některé baterie? N26 ps tak laskav a kreslit jednoduché schéma, abych mohl použít bez dalších otázek :).

Můžete si udělat představu z baterie Energizer ... h ** p: / / data.energizer.com / PDF / alkaline_appman.pdf 8o

Thnx blastronics pro přehrávání (mj. pěkné logo :))! Viděl jsem PDF a jsou psaní všemi možnými týkající se této baterie. PDF je v pořádku, ale potřebuji nějaký "základní" přístup becuse Musím najít správné:. 1) napětí 2) proud 3) capasity Takže v podstatě, když jsem připojit multimetr přímo na baterii mám 1,1 V a 7 ma... Otázky: Vím, že to není správné hodnoty, takže potřebuju testován jednoduché schéma, na kterých místech je možné / schould udělám měřicí získat správné hodnoty a vidět, jak určit skutečnou capasity na baterii ... Budu používat tento přístup pak v jiných případech, se silnějším baterie. Předem děkuji za Váš čas!

U nemůže měřit plné síle na baterie .... ale je to spíše předpokládá ...... zkuste hledat v www.discovercircuits.com ........( klikněte na seznamu schémat v Hlavní stránka)

Klikněte na www.maxim-ic.com a hledání "palivoměru". Oni (a další jako Nat'l rány, TI a Intersil) mají několik bílých knih o tom, jak určit zbývající kapacitu baterie Lithium. A to je velmi obtížné. U baterií typu Lithium Například, není možné říci s voltmetrem. Napětí se mění s teplotou, zatížení, atd. A nejhorší je, že napětí zůstává velmi konstantní zhruba 90% životnost baterie, a pak se náhle klesá. Ty v podstatě nutné integrovat propuštění kalkulátor spolu s čidlem teploty a nastavení parametrů pro váš typ baterií. Pokud máte zinkouhlíkových baterie, můžete být schopni to udělat jen měření napětí a teploty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back