NF směšovače simulace (SSB a DSB?)

W

wccheng

Guest
Dear all,

Mám nějaké dotazy ohledně simulace výsledek směšovač.Doufám, že někdo by mohl objasnit mé problémy.Díky

V mém přijímači designu,
mám dvě dolů konverze směšovače.Mix1 je nízká IF a Mix2 je nulu.I am SpectreRF pomocí simulátoru v QPSS QPNoise.

Otázky:
1) Skutečně, simulované NF je SSB a DSB?

2) Ze systému specifikace bude vydávat požadované celkové NF.I použití této hodnoty a vypočítat požadované NF hodnota každého stavebního bloku v přijímači řetězce.Tato hodnota je NF OŘS nebo SSB?

Díky

wccheng

Dear all,

Vlastně dělám ZČU přijímač designem a frekvence je kolem 3.1 až 4.7GHz.Až teď, NF z přijímače řetězce, včetně Tx / Rx switch LNA skladbě 1 mix2 je kolem 7,5 dB.Napětí zisk se pohybuje okolo 33 dB.Jsem se snažil naladit všechny možné věci, aby došlo k dalšímu snížení NF.Je neúspěšná.Má 7,5
dB NF je dost pro WiMedia požadavek?Jsem zvědavá, že NF z přijímače řetězce tak nízké, jak 4.8dB?

Díky

Myslím, že na IF směšovače, měli byste používat SSB, pro druhého směšovače, měli byste používat DSB.

Z hlediska systému, myslím,
že je správná, DSB

fanshuo napsal:

Myslím, že na IF směšovače, měli byste používat SSB, pro druhého směšovače, měli byste používat DSB.Z hlediska systému, myslím, že je správná, DSB

v SpectreRF můžete určit, zda je NF OŘS nebo SSB, a já se domnívám, že výchozí nastavení je DSB.

Pamatuji si, že jste se zmínil o NF problém dříve, může to způsobeno tímto nastavením.

V Direct Plot Form existují "Hluk Obrázek" a "NFdsb" možnost výběru."Hluk Obrázek", je jediné boku kapely hluku."NFdsb", je dvojí boku kapely hluku.

fanshuo napsal:

v SpectreRF můžete určit, zda je NF OŘS nebo SSB, a já se domnívám, že výchozí nastavení je DSB.Pamatuji si, že jste se zmínil o NF problém dříve, může to způsobeno tímto nastavením.

nazdar!
Já jsem se snaží simulovat NF na ZČU směšovač pro RF signálu z 3.1G na 4.8G?
si navrhnout vyzkoušet Qpnoise & Qpss nebo PSS & PSP?
Díky předem.

imar napsal:

nazdar!

Já jsem se snaží simulovat NF na ZČU směšovač pro RF signálu z 3.1G na 4.8G?

si navrhnout vyzkoušet Qpnoise & Qpss nebo PSS & PSP?

Díky předem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back