node "w_44_71 #" v magii uspořádání nářadí

0

020170

Guest
Použil jsem maigc rozvržení nástrojů pro návrh "P & N MOS měniče". Včera večer jsem se extrahuje měnič rozvržení do modelu koření.
a.jpg
_____________________________________________________ * SPICE3 soubor vytvořený z inverter2.ext - technologie: scmos M0 a_63_30 # a_59_49 # # a_53_72 Vdd pfet w = 8U l = 1U + reklama = 0p PD = 0U as = 0p ps = 0U M1 a_63_30 # a_59_49 # # a_52_30 Gnd nfet w = 4U l = 1U + AD = 0p PD = 0U as = 0p ps = 0U C0 a_52_30 # GND 7.1fF C1 a_63_30 # GND 7,2 fF C2 a_53_72 # GND 11.0fF C3 a_59_49 # GND 5.3fF C4 w_44_71 # GND 34.9fF ** plovoucí Nechápala jsem, co to znamená C4. uzlu C4, "w_44_71 #", není nic připojeno. Kde jsem se připojit se? A co to znamená? Kromě toho jsem nepochopil "** plovoucí", i když to není důležité, mám pocit, že o tom věděl. I oceníte, pokud byste mi pomoci ps. plovoucí kondenzátor jen se stalo, když jsem lambda = 0,5. Ale proč? Magic nástroj je tak nástroj, tutorial, takže nemohu pomoc s použitím minimální velikost lambda = 0,5, je magie není povoleno nižší minimální hodnotu lambda než 0,5

Opravdu nechápu, proč je nástroj volá kondenzátor jako plovoucí, když se ukázalo, dva uzly pro kondenzátor w_44_71 # a GND. No, plovoucí znamená, že jeden z terminálů žádné zařízení není připojeno nikam. Může být, že je důvod, proč si ho nástroj připojen na výchozí GND sítě.

Proč dont U připojit kouzlo uspořádání ve formě obrázku .. Může to být opravdu pomoci. Nedávno jsem měl spoustu těchto problémů, tak bych vám mohl pomoci. srivats

Ahoj, 020170 I když nemohu odpovědět na vaši otázku, jsem haved zjistila z vašich mistake.The difuze kontaktu musí být v aktivní oblasti, ne? To dosn't smysl v mých očích. Jde o flyankh [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 26 minutách: [/color] [/size] Myslím, že teď jsem našel místo: Už si nwell připojení k VDD taky myslím, že tomu tak není, tak? nwell je plovoucí ..... Nyní si můžete hádat, co je a C4, kde je s plovoucí desetinnou čárkou? Je velmi důležité, man.The MOSFET je 4 pin zařízení, musíte nechat svůj back-gate plovoucí. Jde o flyankh [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 5 minutách: [/color] [/size] a jiným místem: Viděli jste GND-GND čepice Ve skutečnosti, to vám řekne, že vaše GND není připojení k Psub a Psub je skutečně (nebo fyzické) GND, tak N-MOSFET typu back-gate je plovoucí taky:) S pozdravem flyankh

Díky, ale já si flyankh mi někdo říct, podrobné informace o plovoucích čepici Budu čekat na někoho, kdo odpověď na mou otázku v týdnu. Pokud ne, doporučuji vám.

Ahoj, 020170 Není matter.I, že moje odpověď se dá věřit a je clearly.If máte jakékoliv dotazy, můžete napsat out.Let si o tom, OK Čas jsou peníze, člověk:) S pozdravem flyankh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back