Noise Figure

J

jason_class

Guest
Hello All

Přeji si překontrolovat s vámi všemi o hluku postavu.To je
něco, co můj přítel, poraďte se se mnou, ale nejsem si jistý, jestli to je správné.
A co je nejdůležitější Chci vědět Kumulativní Noise Figure v modré barvě
Barva je správné, nebo ne
Viz níže odkaz na vizuálníhttp://www.geocities.com/jason_class/noise_q.jpgZáměrně jsem dal můj výpočet tam a doufáme, že vše může napravit, když
provádět žádné chyby.
Předem děkujeme za Váš komentář.rgds a díky
Jason

Můžete zjednodušit tím, že kombinuje tyto výpočty útlum v přední části zisku bloku se ziskem bloku.Filtr plus zesilovač bude nový blok s 13 dB a zisk 4 dB NF.Poté následuje 18 dB útlum.

Do dvojité kontrole výpočtu šumové číslo, co bude s dokonalým zesilovačem.Celkový zisk je tak -5 dB šumové číslo, nemůže být lepší než 5 dB.S čistým útlum po zesilovač, 2 dB zesilovačem hluku není zcela přidat do systému hluku výstup tak, aby hluk číslo je posunuté o 5 a 7 dB.

Je důležité pro rozvoj těchto jednoduchých metod aproximace limit zdvojnásobit kontrolu výpočtů.

Díky nadýmavý pro výuku.Ale já jsem pomalý žák.
Můžete dále vysvětlit, co myslíte "....... tak šumové číslo je posunuté o 5 a 7 dB.
"

Chcete říct, že moje odpověď je špatné pro jeden v písemné zelenou barvu?Jak asi jeden napsán v modré barvě?

Laskavě enlighthen způsob výpočtu a kontrolovat a kde jsou mé chyby
Děkujeme vámrgds a díky
Jason

Říkám, že celý systém čtyř bloků začátku do konce, by měl mít šumové číslo mezi 5 a 7 dB.Co se připojíte k výstupu bude dále ovlivňovat šumové číslo.Protože jste tak velké ztráty v prvních čtyřech fázích své páté etapy po ty ve schématu bude mít velmi významný vliv na postavu hlučnost systému.

To je obecně důležité udržet čistý zisk vyšší než nula dB.V reálném světě systém, měli byste dát zesilovač fázi těsně před mixér, aby celkový zisk pozitivní z hlediska dB.

Nazdar
Jen si pmed
laskavě vidět vaší schránky
díky

Jason

Dal jsem do mého čísla listu důvěru šíření programu a dostal 7.5 dB pro hluk postavu.Je-li zesilovač je 0 dB šumové číslo systému, vyjde na 6,8 dB.Vypadá to, že ve třetím období svého výpočtů zahrnující třetí část zisku je kratší než jeden, takže 18 dB hluku postava dostane zvýšit zisk na výkon nebo -5 dB nebo o faktor 2.(Vypadá to, že moje ruka mávající výše popsanou metodou, je trochu mimo)Dostaneme F1, který je 2.5 (včetně prvního filtru a zesilovače) a druhý stupeň hluku 63 (druhý filtr a mixer) minus 1 až dostanu 62 a dělit zisk první fázi (20) nebo 13 dB.To dává celkem 7.48 dB nebo tak.

Hi nadýmavý

To je to, aby můj výpočet správný, jako je 2 5.49 je 7,49 dB.Jen jsem typ nesprávně 6,49 dB.Spočítat, jak jsem je od zpátky do přední části.
Jsem překvapen, metodou můžete kombinovat první filtr a zesilovač pro jejich NF.
Můžete mi ukázat, jak se dostat na 2,5, že v detailu
Laskavě enlighthen.Vaše vysvětlení opravdu pomáhá
Děkujeme vám

rgds a díky
JasonPřidána poté, co 29 minut:Hi nadýmavý

Myslím, že mám, jak se vypočítává pro F1 = 2.5
Smím vědět, jestli existuje nějaký pravidlo pro nás odkazovat se například, jaké fázi mohou být spojeny v jedné etapě, kdy chceme spočítat jejich NF?
Například, slyšeli, že pouze ztrátové fázi lze kombinovat s jakýmkoli jiným typem zvýrazňováním nebo ztrátové fáze, jak se někdy zesilovat dvě fáze nelze přidat, a považuje za jednu fázi, kdy s ohledem na jejich NF a zisk.
Veškeré připomínky k této?
Laskavě pomůže.Pokud existuje nějaký skript na to, pls sdílet se mnou
Thank you in advance

rgds a díky
jason

Pouze zjednodušení vím, [jež může být hotové s minimem nepříjemností a ručně bez složitých výpočtů kromě sčítání a odčítání] je, že attenuative pódiu před zesilovač fázi lze sloučit do nové etapy zesilovač s zisk sníží o hodnotu alternátor a šumové číslo zvýší o hodnotu atenuátor.Na druhé straně je, že soubor pasivních polehčující fáze mohou být sloučeny do jednoho polehčující fáze s celkovým útlumem předchozích několika etapách.

Vždy se můžete spojit dvě nebo více etap do nového obdélníku v blokové schéma a použití řady frakce metoda k nalezení jejich společného šumové číslo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back