Nová mikroprocesorová architektura

N

nguyentl

Guest
Vážení přátelé,

Jsem Tran, Le Nguyen, a já jsem jeden patent o novou mikroprocesorovou architekturu tzv. "Network-on-Chip Architecture datového toku".Patent prokázal v Německu a zpracovány v USA.Podle mé analýzy, je velmi silný, nízká spotřeba energie, a vyžaduje, aby nízká propustnost paměti.Jeho výkon je v běžné procesory a FPGA prototypy závislosti na způsobu použití.Chci si představit, že společnostem, aby lidé mohli používat, ale nevím postup.Bylo by velmi vděčný, kdyby jste mi dát nějaké rady.

Děkuji moc předem.

Pozdravy,

Nguyen.

Myslím si, že by pomohlo, kdyby si vytvořit nějaký prototyp ukázat ostatním.

nguyentl napsal:

Vážení přátelé,Jsem Tran, Le Nguyen, a já jsem jeden patent o novou mikroprocesorovou architekturu tzv. "Network-on-Chip Architecture datového toku".
Patent prokázal v Německu a zpracovány v USA.Mohl byste prosím přejděte na odkaz v tisku / otázky, atd., kromě:
http://www.freepatentauction.com/patent.php?nb=638

Co přesně znamená "bylo prokázáno" a "zpracované"?Podle mé analýzy, je velmi silný, nízká spotřeba energie, a vyžaduje, aby nízká propustnost paměti.
Jeho výkon je v běžné procesory a FPGA prototypy závislosti na způsobu použití.
Chci si představit, že společnostem, aby lidé mohli používat, ale nevím postup.
Bylo by velmi vděčný, kdyby jste mi dát nějaké rady.Patent by k ničemu, nebo by mohly stojí hodně (také jsem několik).
Ale dokud není jasné, jak dokázat platnosti patentu (vzorku mikrokontroléru prezentovány na mezinárodní konferenci, apod.), by bylo obtížné hovořit ještě s několika zúčastněnými společnostmi, pouze na základě patentových nároků.Děkuji moc předem.Pozdravy,Nguyen.

Nechci, aby dissapoint vás, ale to není způsob, jak zvládnout patentu.

"Americký" způsob, jak to udělat, je dostat pomoc od právníka společnosti se spoustou zkušeností v oblasti patentů (společnosti, které jen to) a pak žalovat každého, kdo si myslíte, že porušuje nebo by mohla být porušena vaše patent.Existuje-li pochybnost, že by to mohlo být v případě, budou vypořádat s vámi considarable částku.

Ahoj přátelé,

Velice vám děkuji za vaše rady.Chci vyjasnit některé body.Za prvé, také jsem chtěl udělat prototyp pro tuto architekturu, ale je téměř nemožné, aby mě.Jeden prototyp mikroprocesoru vyžaduje mnoho úsilí a peněz.Za druhé, německého úřadu pro patenty a ochranné známky prokázala, že je.Můžete přijít na této webové stránce: http://publikationen.dpma.de/DPMApublikationen/qry_pat_beg.do a vyhledávání patent číslo 102005029108 najít.Nicméně, to je v němčině není v angličtině.Také jsem požádal o patent v USA, ale nebylo prokázáno.Věc, kterou chci udělat, je seznámit se s mnoha lidmi.Nemyslím si, že vydělávat peníze z něj teď.

Velice vám děkuji za vaše rady a pomoc.

Pozdravy,

Nguyen.

Chcete-li být upřímný, jako patent je dobré, aby ve svém životopisu.Pokud nemáte patentový průzkum, existují tisíce podobných nápad.Je možné se dostat do micropressor design podnikání s několika patenty

Ahoj přátelé,

Velice vám děkuji za váš upřímný a užitečné rady.S cílem seznámit se s jinými lidmi, se domnívám, že budu předkládat jako papír mikroprocesor konference.Nicméně, já nevím, jestli budu muset platit za letu a ubytování, nebo ne.Když je to tak drahé, to nemohu dovolit.Kromě toho budu posílat dopisy slavných osobností v oblasti architektury počítačů jako profesoři na vysoké škole nebo kuchařů ve firmách získat nějaké ohlasy a rady.Nicméně, já nevím, jestli je to užitečné, nebo ne.Mohl byste mi dát nějaké rady pro tyto případy.

Děkuji moc předem.

S pozdravem,

Nguyen.

I vytiskne si patent, ale moje němčina je tak špatná, a počítač archtecture není můj obor, takže nemohu vám dávat dobrou zpětnou vazbu.Pokuste se přepsat své myšlenky a předloží ji někteří obchodní magazin.Do některých výzkumných a zjistěte, zda váš architektura je brakthrough výkonu.Už jste někdy provádí svůj nápad na skutečné čipu nebo na leasthave modelu a simulovat.Je to hodně práce.Já si také uvědomuje, že jste vlastníkem svého patentu, nikoli společnost, pro kterou pracujete.Je to vzácné!To stojí nějaké peníze, aby soubor patent, a to jen zřídka vám zpět některé praktické využití.Dovolte říci některé velké firmy si ukrást nápad a jeho realizaci na svém čipu.Jak víte, a jak můžete dokázat, že porušujete patentové ochrany.Jen zhruba 2 centy myšlení.Hodně štěstí

Domnívám se, že by pomohlo, kdyby si vytvořit nějaký prototyp ukázat ostatním.

nguyentl napsal:

Ahoj přátelé,Velice vám děkuji za váš upřímný a užitečné rady.
S cílem seznámit se s jinými lidmi, se domnívám, že budu předkládat jako papír mikroprocesor konference.
Nicméně, já nevím, jestli budu muset platit za letu a ubytování, nebo ne.
Když je to tak drahé, to nemohu dovolit.
Kromě toho budu posílat dopisy slavných osobností v oblasti architektury počítačů jako profesoři na vysoké škole nebo kuchařů ve firmách získat nějaké ohlasy a rady.
Nicméně, já nevím, jestli je to užitečné, nebo ne.
Mohl byste mi dát nějaké rady pro tyto případy.Děkuji moc předem.S pozdravem,

Nguyen.

Myslím, že kdyby si mohli organizátoři seminářů pocit, že váš patent, proč je důležité, některé věci jsem slyšel, že vám doporučí, aby kontakt s některými společnostmi, které vám mohou sponzorovat.

děkuji ti

Tady pro vás.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

dipu_haq napsal:

Myslím, že kdyby si mohli organizátoři seminářů pocit, že váš patent, proč je důležité, některé věci jsem slyšel, že vám doporučí, aby kontakt s některými společnostmi, které vám mohou sponzorovat.děkuji ti

V podstatě patent je ochrana novou myšlenku.to vám dá finanční odměnu, pokud někdo se snaží o vytváření zisku pomocí svého nápadu.Patent je poskytována není nutné je to dobrý a praktický nápad.Přesvědčit ostatní, že váš nápad je dobrý a praktický, co musíte udělat, výzkum a porovnat výhody a disadvanges své myšlenky a další je.To je tak, jak přesvědčit ostatní.Odborníci jsou vždy obsazeno, že nechtějí, aby se podíval na papíru v detailu, jen klouzat po abstraktní vědět, že váš nápad je dobrý, nebo ne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back