Nové technologie nebo témata, která by mohla být přijata seminář

S

sreejith

Guest
Ahoj přátelé, Jako součást naší akademické musím vzít semináře na některé nedávné technických otázkách. Můžete mi prosím navrhnout nějaké nové technologie či témat, na která by mohla být přijata seminář. Uveďte prosím některé odkazy na to taky pokud je to možné. Našel jsem nějaké obvyklé téma přes google.com. Ale já potřebuju nějaké nové moderní technologie, nebo některé velmi současné technologie ve vývoji, na můj seminář. Prosím, po některých takových témat, které jste narazili. Díky předem: D

horká témata jsou 1.green elektroniky 2. nanotechnologie 3. hallographic paměti

Myslíš si, že zkusit, jak funguje FPGA ... to bude docela zajímavé tělesné ....

Komunikace v ^) GHz pásmo je také velmi dobré téma. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 23 sekundách: [/color] [/size] Promiň, že jsem střední 60GHz.

Hej u moci vyzkoušet spintronice své klidné dobré téma ..

Díky všem za vaše návrhy. Ale já jsem elektronika a komunikace vejce. student. Tak jsem třeba něco, co se skládá z více hardware , která by mohla být technologie, ale pokročilejší. Dávám přednost žádnou technologii, která je vyvinuta velmi nedávno, může být včera. Prosím, naznačují některá témata, která spadá do vestavěné elektroniky, pokud je to možné, nebo pokud ne, něco nového. Díky předem

Lepší u moci vyzkoušet o kvantových počítačích a operace pomocí qubits .. Ačkoli to není zcela nové pole, může u přijmout seminář na toto téma .. Je ll být velice zajímavé .. Všechno nejlepší ..

Proč dont u snaží brát o využití GaAs při výrobě elektronických součástek .....

Díky všem za poskytnutí replies.Also Uveďte, prosím, jména některých mezinárodních elektronických časopisy a noviny, které by mohly poskytnout znalosti o nejnovějším vývoji a technologiích. Také prosím upload pdf dokumenty takových časopisů nebo dát odkazy, pokud máte nějaké. Poděkoval u všech znovu

[Quote = sreejith] Díky všem za poskytnutí replies.Also Uveďte, prosím, jména některých mezinárodních elektronických časopisy a noviny, které by mohly poskytnout znalosti o nejnovějším vývoji a technologiích. Také prosím upload pdf dokumenty takových časopisů nebo dát odkazy, pokud máte nějaké. Poděkoval u všech znovu [/quote] U moci se odkazovat Elektronika pro vás časopis ..

[Quote = sreejith] Ahoj přátelé, Jako součást naší akademické musím vzít semináře na některé nedávné technických otázkách. Můžete mi prosím navrhnout nějaké nové technologie či témat, na která by mohla být přijata seminář. Uveďte prosím některé odkazy na to taky pokud je to možné. Našel jsem nějaké obvyklé téma přes google.com. Ale já potřebuju nějaké nové moderní technologie, nebo některé velmi současné technologie ve vývoji, na můj seminář. Prosím, po některých takových témat, které jste narazili. Díky předem: D [/quote] HI U SE MŮŽE AKTUÁLNÍ DVELOPEMENT anténu DESIGN

Každý, kdo má IEEE časopisy jako počítač, antény, atd.? Pokud máte, prosím nahrát na me.Or dávat odkazy na stránky, odkud jsem ho může získat.

můžete uspořádat seminář o kvantové kryptografii, bylo by to velmi zajímavé, zkuste Berkeley Quantum laboratoř pro více informací o konkrétních tématech: D

mít téma, jako je zelená elektronický systém na čipu vestavěných systémů

Proč dont u check out http://edufive.com/seminartopics/Electronics.html Mám nějaké opravdu zajímavé téma odtamtud .. oni mají velký ne, témat, ale musíme kopat do jejich vnitřních stránek, aby našli jeden ... Ale to úsilí stojí za to dělat .. Doufám, že u najdou ... Ale moje návrhy jsou: Adaptivní Aktivní postupné sadové radary (1) Near Field Communication krystalické křemíkové solární články Magnetické zesilovače (2) Micro-vymyslel Bio-sensors

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back