Nový Openschemes Project - Slaboproud LDO

E

electronrancher

Guest
Zdravím všechny,

Třída AB-operace-zesilovače jsou hotové, Běžím rohu Sims a pohrávala si s jejich převod mezi procesy.Konečný schematics bude pravděpodobně až na openschemes za pár dní, takže jsem pohybující se na další projekt - on-chip LDO!

Zajímalo by mě, jestli někdo má oblíbené LDO papír bych měl použít jako výchozí bod - Vím, že tam jsou tuny z nich tam venku, ale je to dlouho, co jsem se podíval na některé z nich, takže nevím, jaké nové funkce jsou přidávány.

Každý potřebuje LDO nebo dva na nějaký čas, takže je přirozenou volbou pro další volný kus IP!

http://forum.openschemes.com/viewtopic.php?t=11

electronrancher napsal:

Zdravím všechny,Zajímalo by mě, jestli někdo má oblíbené LDO papír bych měl použít jako výchozí bod - Vím, že tam jsou tuny z nich tam venku, ale je to dlouho, co jsem se podíval na některé z nich, takže nevím, jaké nové funkce jsou přidávány.Každý potřebuje LDO nebo dva na nějaký čas, takže je přirozenou volbou pro další volný kus IP!

spec?je to na openschemes.Tento projekt je pro nízkým výkonem LDO na 3,3 nebo iontové systémy lithium.si můžete prohlédnout některé z datasheet pro tyto druhy LDO a zjistí, že jsou všechny velmi podobné.zkuste se podívat na LDO pro digitální fotoaparáty - to použít asi 5 LDO se na zařízení, všechny generické 100mA PMOS LDO.

Články jsou nyní zveřejněny na openschemes, díky jutek!topologie bude stejný malý (100mA-200mA) interní LDO, ale bude to mít vnitřní nulovou náhradu, aby se stabilní s povrchovou-montáž keramické stropy.

http://www.openschemes.com/forum/viewtopic.php?t=11

Nelze otevřít tento web

phpBB: kritické chyby

Nelze se připojit k databázi

prosím, re-post pravé odkaz, takže můžeme vidět, že ani my potřebovat až k znamení-up??

díky

Jen šel do openschemes webové stránky, a to je důvod, proč jsme s obtížemi ..

"Ty jsou nyní registrovány. Nicméně, jsme nebyli schopni poslat aktivační mail na e-mailovému účtu z důvodu vnitřní chyby, ke kterým došlo na našem serveru. Omlouváme se za vzniklé potíže, zašlete webmaster email oznamující mu / jí situace. "

když říkáš s nízkou spotřebou energie, kolik klidový proud jste ochoten yo dovolit?, která je vaší maximální výstupní vyrovnávací kondenzátor?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back