Nový problém s fotkami Icd2Clone.

P

Pigi_102

Guest
Ahoj všem, po nějaké úspěšné ladicí relace s ICD2 klon, včera jsem dostal relly zvláštní problém. Jsem připojený na ICD2 k počítači a okna nebyla poznala. Já jsem řekl: "Žádný problém, musím zjistit, jestli se něco změnilo na řidiče", ale to bylo všechno správně. Pak jsem reflashed na 4550 jako někdy firmware ztratit. Stejný problém po přeprogramování fáze. Zkontroloval jsem jestli tam bylo něco špatně pod desku jako jsem nezměnil nic ani na palubě, než na XP. Všechno bylo v pořádku. Co jsem si všiml, je, že 4550 se opravdu horko. Po několika testů v přepálením buď 4550 než 877A je startsworking opět beze změny na palubě a na bočních oken. Opravdu rozdíl je, že deska byla opravdu zima na začátku zkoušek, jak to bylo v laboratoři, která má žádný způsob, jak dostat nějaké horký vzduch a teplota byla 8 stupňů celsia. Může to být problém s krystal nebo podobné při nízkých teplotách? Wich jsou věci, které bych mohl zkontrolovat, zda 4550 dostat horký? Pigi

Myslím, že tam je nějaký problém drobet výkon nebo na zemi. Možná můžete zjistit, co je aktuální pro ICD2 při hi je studená a než se můžete podívat, pokud je proud mění, pokud hi přichází horké. Můžete se také podívat na napětí na všech kolíky 4550 a poté připojte odpor 100 ohmů nad pro zátěž (než si můžete zjistit, zda existuje spojení).

Jsou, především díky za odpověď. Za druhé, můžete mi prosím lépe vysvětlit, co tím myslíš. Za to, co jsem pochopil bych měl zjistit, kolik ampér (nebo mA) jsou svedeny když deska je studená a kolik, když běží, z konektoru USB, mám pravdu? Pro tento tento rezistoru není mi jasné, kam bych měl dát na 100 ohm odpor. Nebude vám vadit, aby bylo jasnější? Díky předem Pigi

Udělal jsem ještě trochu testu včera, a jste si všimli, že když jsem zapojte ICD2, to není poznávají (a to bylo jasné). Nejhorší je, že když jsem si přečetl obsah 4550 (s programátorem, ne ICD sám) a zkontrolujte, zda je stále ještě dobře naprogramovaný vidím hodně to rozdíl. V podstatě se zdá, že při připojování MKN, něco se děje v obvodu, který dal micro v programovacím režimu a pak něco jiného, ​​změna je to obsah. To by mohlo stane, pokud pic jde v programovacím režimu a tam je nějaký druh hluku na RB použité programovat jej (nebo piny jsou ponechány "plovoucí"). Teď Zajímalo by mě, proč pic jede v programovacím režimu, a tam, kde by mohl být únik, že dělat to horký. Nějaký nápad? Pigi [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 26 minut: [/color] [/size] Ve skutečnosti neexistuje žádná šance, 4550 přejde do režimu programování. Každopádně jsem přidal odpor k MCLR a přeprogramovat opět s MCLRE povoleným. Teď to opět funguje, takže jsem začít podezření na nějaký problém s mým USB portů. Budu vás informovat o každé změně. Pro tuto chvíli díky všem. Pigi

Jen pro info, když dáte voltmetr ke kolíku ic k vám přidat odpor, můžete vidět, pokud je dostatek proudu (přímé spojení na VCC nebo VSS)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back