Nutit Ares (Proteus), aby se Autorouting pouze na jedné straně

R

RollingEEE

Guest
Ahoj, já jsem návrh PCB s Proteus Ares. Autorouter je standardně pomocí oboustranné PCB layout. Chci, aby pouze jednostranné DPS. může někdo prosím, pomozte mi. Snažil jsem se definovat jak horizontální, tak vertikální jako spodní vrstvy mědi, ale k ničemu. Zkoušel jsem všechno, co zmínil zde: http://www.edaboard.com/ftopic302362.html , ale k ničemu.

Ve verzích před V7.4 je třeba nastavit vrstvu použití na na základě strategie (pokud jste definovali své vlastní strategie v ISIS, budete pravděpodobně jen tři, POWER, autobus a signál). Verze 7.4 je shodný s výjimkou práci prostřednictvím Správce Design Rule na NET bázi. Iain.

Můžete mi prosím dát popis nějaké konkrétní kroky?

Vyberte systém, pak strategie Poté se všechny dvojice měděných dolů. Obvykle výchozí 2 vrstvy, takže opravdu jen pár stačí změna dolů mědi, měla být obě modré. Máte-li uvedeno jiné strategie, jako je síla, je také nutné udělat to samé s tím, stačí vybrat v levém horním rohu okna před změnou. Snadné! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] Pokud by se zmínil, je v ARES samozřejmě

Ok, díky, myslím, že to Autoroute ve spodní vrstvě jediný, ale v případě, že ICS neprodyšně uzavřeny, že neporušuje auto cestou, ale používá vrchní vrstvu místo.

Kdykoliv jsem se pokusil pomocí Autoroute, že právě nepodařilo dokončit v husté desky, možná tam byla nedávná změna. Vždycky jsem si ruku cesta tak jako tak, takže by pravděpodobně si všimli.

Prosím, pomozte mi rychle, jak jsem pořád nemohl čerpat jednostranné DPS na Proteus, jak jsem zjistil, že software, velmi pěkný, ale se špatně, když zjistili, že zranění není podpora jedné vrstvě PCB. Tak prosím, pomozte mi co nejdříve jako projektový den se blíží. S pozdravem Gaurav Sharma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back