O analogovou IP design

O

Otázka

Guest
Moje společnost chce vydat knihu proudění design SoC.Budu psát sekce 'analogového IP design'.

Kdo mi může dát nějaké knihy, doklady nebo informace o analogový design IP (nebo tok).

Díky moc!

U můžete získat spoustu užitečných pomáhá v e-knihy download / upload party tohoto webu.
požívat

Co si o speciální Analog IP ..jakýmkoliv způsobem, je uveden jako GDS ...myslíte, že její podobný zvyk IC design, kde v U prodat zákazníkovi ...

arno_a_boy napsal:

U můžete získat spoustu užitečných pomáhá v e-knihy download / upload party tohoto webu.

požívat

Hledat na FABS webových stránkách, kde mají uvedené spoustu IPs.Ty můžete získat lepší představu o.

Analog IP design, myslím, že to není jednoduché, protože analogových obvodů je závislý na procesu.

Myslím, že tam není taková kniha, která popisuje všechny analogové ip vlastnosti.Musíte vynaložit tolik času na hledání dat, které potřebujete.

S pozdravem
Analog_starter

Zkuste tohle.

Springer - platforma-Centric přístup k System-on-Chip (SOC) DesignOtázka napsal:

Moje společnost chce vydat knihu o toku design SoC.
Budu psát sekce 'analogového IP design'.Kdo mi může dát nějaké knihy, doklady nebo informace o analogový design IP (nebo tok).Díky moc!

Není kniha publikována na design IP
Jen design obvod, který lze opakovaně použít pro mnoho procesů je dost

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back