o konstantu K filtru

Dobrý den, podívejte se na knize Ryder na vedení sítí a přenos. Je aold knihu, ale velmi užitečné. brmadhukar

Většina knih o filtrech nebo o vedení předchozího písemného až do roku 1960 bude mít toto jako jedna z kapitol. Také obecné příručky pro rádio v tomto období jsou informace. Máte-li nějaké konkrétní otázky, které jsem mohl pomoci.

yes.i nějaký dotaz týkající se konstanta K filtru. Chci použít konstantu K filtru navrhnout fázi shifter.and víte, konstantní filtr transfer dva druhů filter.low filtr a high pass filtr. tam budou nějaké změny skupenství mezi low-pass filtr a high pass filtr. Potřebuji fáze. ale já nevím, jak vypočítat fáze. nahrát obrázek vysvětlit mou otázku. Prosím, pomozte mi! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 16 minutách: [/color] [/size] Prosím, pomozte mi

Jedná se o T sítě a můžete si udělat několik jednoduchých ručních výpočtů dvě smyčky, které dodávají dvě rovnice rovnic. Řešení těchto pro přenos. Nezapomeňte uvést zdroje a zátěže impedance (odporu). Jaký druh fázové chceš? Může být jednodušší obvody. Dolní propust bude mít nula stupňů na DC a 180, nebo tak, na 3 dB frekvence cutoff.

Jen jsem si získat dvě rovnice: V1 = I1 * jwL1 + (I1-I2) / (jwC1) V1-V2 = (i1 + i2) jwL1 a jak se dostat přenosu, jak se dostat v2/v1? existují pouze dvě rovnice! Řekněte mi prosím, jak se počítá s přenosem. Musím 90 fáze shifer.and i používat v antény.

Pro své dolní propust T a 1 MHz pro 90 stupňů fázový posun, aby každé cívky 5,62 UH a kondenzátor 4,5 nH. Můžete měnit velikost frekvenci co chcete pomocí rozšiřování komponent reaktance být stejný na nové frekvenci. Více spolehlivý způsob je použití čtvrtvlnný dlouhý kus vedení.

jak vyjádřit fázový rozdíl? můžete odvodit, že pro mě? Potřebuji podrobněji na to?

Si můžete spočítat přenosové funkce obou okruhů ve skutečné a fiktivní části a pak vyjádřeno v zápisu fázorů, který je | Velikost |. fázový úhel °. Pak fázového rozdílu by rozdíly v úhlech, když dostane podobný vstup.

Můžete seznam přenosové funkce pro mě? Jen jsem si získat dvě rovnice: V1 = I1 * jwL1 + (I1-I2) / (jwC1) V1-V2 = (i1 + i2) jwL1 Řekněte mi prosím, jak se dostat k převodu funkce. a konstanta K filtru je možné použít v AC? Chci navrhnout, že pro komunikaci HF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back