O papíru publikování

B

brrk007

Guest
Vážení přátelé, jsem poznal, že mezinárodní publikace mají spoustu hodnoty, tak prosím, sdělte mi způsob musíme řídit při vydávání naší práce například v IEEE. pls řekněte mi, jak jsme shud conatct je a také mi některé velmi dobré instituty, jako je IEEE, kde bychom mohli publikovat své články.

První napsat papír. Přihlásit se do účtu IEEE. Tam je odkaz na papíře.

Vážení přátelé, jsem poznal, že mezinárodní publikace mají spoustu hodnoty, tak prosím, sdělte mi způsob musíme řídit při vydávání naší práce například v IEEE. pls řekněte mi, jak jsme shud conatct je a také mi některé velmi dobré instituty, jako je IEEE, kde bychom mohli publikovat své články.
Já chci vědět, zda vytvořit účet v IEEE si účtují nám, nebo je zdarma?? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 00:57 ---------- Předchozí příspěvek byl v 00:56 ------- --- [/SIZE] [/COLOR] Vytvoření účtu v IEEE je bezplatně nebo se účtují mě?

Ahoj, je Guru regestering IEEE určitě účtují tak vyzkoušet některé jiné webové stránky, pokud u najít navrhnout mi také, doufám, že dělá dobře

Ahoj, Guru regestering v IEEE je určitě nabitá, takže vyzkoušet některé jiné webové stránky, pokud u najít navrhnout mi také, doufám, že dělá dobře
Díky moc za odpověď ur ....... Dám vědět, jestli u mi žádné info

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back