O provozu předsedy nářadí

A

atena

Guest
Omluvte mě, jestli jsem přispíval téma do špatné sekce. Mám velký problém s nástrojem PRIMEPOWER z Synopsys. Moje firma byla poskytnuta plná Synopsys nástroji, jejichž prostřednictvím jedné investice vlády, ale podle zpoždění ostatních firem, které i za předpokladu, tento nástroj. Výrobce nezaujal nás žádné Výukový program, řekli, že budou dělat to v srpnu, to vedlo k tomu, že nyní jsem s ní pracovat jako slepý. Jsem velmi zvědavý na prvotní energie a zesilovače, ale jak už jsem řekl, že jsem ani nevím, jak s nimi manipulovat, a to i před a po přečtení prodávaného soubor PDF ... Takže může mi někdo pomoct, pošlete mi podrobný návod kroky pp_Shell (GUI mode) okna, bude to velmi příjemné pro mne, pokud jsou v obraze. Díky moc, a sorry pokud jsem někoho trápí. V případě, že tyto údaje jsou náročné na prostor, takže plz pošlete mi přes můj Yahoo Mail: andrew_nguyen85@yahoo.com Opět děkuji moc.

K dispozici je výukový program laboratoři pod install_dir / doc / pp. Můžete ho sledovat a rozhodčí na některé usrguide.pdf a tutorial.pdf

Vlastně, i když otevřu GUI režimu PRIMEPOWER, v nástrojové liště, soubor není show "nový scénář", stačí jen "spustit skript" a "Zavřít". Takže je tam nějaký problém s instalací, jsem se snažil fyzicky vyzvořit nového souboru, ale to propadlo. Plz odpovězte mi co nejdříve. Díky moc. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 hod. 2 min: [/color] [/size] [quote = entropie] Tam je návod laboratoři pod install_dir / doc / pp. Můžete ho sledovat a rozhodčí na některé usrguide.pdf a tutorial.pdf [/quote] Díky, pane, podívám se na ty soubory a kontrolovat. Budu zpráv. Vlastně je to příliš obtížné pracovat bez řádného tréninku: D: D. ...

Poslala jsem nějaké info na e-mail. Myslel jsem, že potřebné informace o hlavním čase, proto se podívejte na druhý mail jsem poslal, ne první! diemilio

[Quote = diemilio] poslala jsem Vám nějaké informace na Váš e-mail. Myslel jsem, že potřebné informace o hlavním čase, proto se podívejte na druhý mail jsem poslal, ne první! diemilio [/quote] Děkuji diemilio , vlastně soubor u pošlete mi je také v prodeji, ale jsem havent pečlivě si ji přečtěte. Viděl jsem první kapitolu a druhý jen theorical představu o statické a dynamické síly tam, které jsou k dispozici v žádné knize VLSI, tak jsem skiped tohoto dokumentu a přejít na jiné. Jak neopatrný byl i. Díky moc všem, si u všech a ur rodiny mají velmi pěkný víkend. : D

[Quote = ATENA] Děkuji diemilio , vlastně soubor u pošlete mi je také v prodeji, ale jsem havent pečlivě si ji přečtěte. Viděl jsem první kapitolu a druhý jen theorical představu o statické a dynamické síly tam, které jsou k dispozici v žádné knize VLSI, tak jsem skiped tohoto dokumentu a přejít na jiné. Jak neopatrný byl i. Díky moc všem, si u všech a ur rodiny mají velmi pěkný víkend. : D [/quote] Jsem rád, že dokument pomohl. S pozdravem, diemilio

[Quote = diemilio] [quote = ATENA] Děkuji diemilio , vlastně soubor u pošlete mi je také v prodeji, ale jsem havent pečlivě si ji přečtěte. Viděl jsem první kapitolu a druhý jen theorical představu o statické a dynamické síly tam, které jsou k dispozici v žádné knize VLSI, tak jsem skiped tohoto dokumentu a přejít na jiné. Jak neopatrný byl i. Díky moc všem, si u všech a ur rodiny mají velmi pěkný víkend. : D [/quote] Jsem rád, že dokument pomohl. S pozdravem, diemilio [/quote] jsem se snažil, ale stále nefunguje, vážně nevím co se stane se to. Nemůžu nastavit proud design , takže žádný z mých kód lze spustit. PLZ, pokud možno mi více vlastní průvodce, jestli někdo ze u moci. Díky moc a doufám, že jsem havent trápí někdo taky much.Thanks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back