O rozvržení Napájení

• Thread starter Chun Chung Chen
  • Start date
C

Chun Chung Chen

Guest
mají otázky o uspořádání je z hlediska napájení (3.3).

Znáte nějaké reference na to?

Nevím, jak se domnívají, že.

Pro příklad, který je vhodný jako kovový drát napájení?

Jak jsem toho názoru, že podložky napájení, jako je velikost, umístění?

Děkujeme vám za vaši pomoc

Jakmile si vyberete dirigent (stopové) velikost maximalizovat efektivitu do ekonomických úvah, EMI je další velký problém.Běžné účetní smyčky by měly být co nejmenší.

V některých designu pravidlem je, že současná hustota Metal je 1mA/1um.na rezistoru v horní kovové je lepší než spodní jedna.

O I / O zápisníku můžete kontaktovat svého balíčku domu.(K lepení průměr drátu)

top několik kovových vždy použit jako napájecí vodič

1.O drátů elektrického napájení, lze počítat u kovových šířka by slévárenským procesu
parametr (kovové hustotou).
2.O pad velikost dodávky elektrické energie, balení dům může dát ua
reference.At stejné době u musí zvážit svou současnou kapacitu a upravit
Váš podložky velikosti.
O pad postavení dodávky elektrické energie, a lze ji uvádět v souladu s požadavky
uspořádání a balení.

Vždy nejvyšší kovů se používá pro napájení smerovací

Používáte top kovů (b / c nejmenšího odporu).

Dejme tomu, že horní kov M5, můžete nastavit směrování moci taková, že M5, M1 a M3 jsou VDD a M4, M2 jsou v terénu bude do zápisníku.tak, aby se také chovat jako oddělovací kondenzátor.Většina lidí nemá ráda tráví čas dělat.

Další důležitá úvaha je, jak jste slot pro napájení linky, a tam by měla být naprosto bez 90 deg zapne hlavní spojení bude na podložky, protože by to způsobit elektron migrace na vyšší současnou úroveň.Směrem k drážkovacích je 'jako' důležitá jako drážkovacích sama.

Těžké oddělit pomocí fraktály nebyl hlášen.check 'fraktálových kondenzátory' na Xplore.V fraktály lze vyplnit všechna dostupná místa.Můžete použít malou jednotku kondenzátorů a místo nich ručně.nejsou krátké VDD a VSS!

O polštářky, ty obvykle používají stejné velikosti podložky, ale samostatný digitální a analogové a nárazníkové dodávky.I tak, pokud budete požadovat více aktuální, pak použijte mulitple podložky paralelně.Tento technik je dobře-známý pro napájení zesilovače členěních.Typickým um 70 x 70 um pad v submicron technologie může přepravovat 200 až 300 ma docela dobře, ale já jsem nechtěl tlačit tyto doposud bez expert dělá můj layout.Pro digitální čip, pokud chcete strčit do 5A, měli byste mít VDDs více a více VSSs na čipu.To je celé o tom, flip-chip balíček pohyb; lokalizované zásoby.

Moc by se měl řídit směrování strom-struktura, nebo hřebenem-konstrukce nebo jejich kombinací.Nepoužívejte řetězce-struktury, nebo jiný VDD kapek by výsledek.

Zatímco napodobují, jste používat žádné filtry na dodávky, nebo to byl jen klácení 'VDC' z analogLib?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back