O zápas síti z PA pro zmenu?

M

mckinson

Guest
Jakékoliv chlapi ví jak na zápas sítě od PA přejít?

Spočítat PA výstupní impedance, použijte dolní propust pasivní sítě a zápas je na 50 ohmů pomocí Smith Chart.

Rgds

Obvykle se RF přepínače mají dobrou návratnost ztráta (lepší než-20dB) a nevyžadují zápas (v případě, že výstup z PP je 50 ohmů).
Do samostatné hodnocení přepínače.
Máte k ověření návratnosti ztráta přepínač pro všechny možné případy (nevyužité porty naložené nebo vyložené).

pokud je to RL je špatný,
dostanete S-para od manufaturer.

Navrhuji mobilní. V současné době najít harmonické je velmi špatné, myslím,
že možná souvisí s
Zápas síti z PA na Switch. Domníváte se, se mnou? pozdravem!

mckinson napsal:

Navrhuji mobilní. V současné době najít harmonické je velmi špatné, myslím, že možná souvisí s

Zápas síti z PA na Switch. Domníváte se, se mnou? pozdravem!

Ano, já vím.Ale jak se zkušební zatížení impedace s PP. Vzhledem k tomu, že musím znát impedance pak zápas na 50 ohmů s. Správně?S pozdravem!

Chcete-li zjistit zatížení impedance z PA potřebujete tuner nebo Založte Tahej test-set.
Nejnovější PA
je pro mobilní telefony, které jsou na trhu dnes, má vnitřní výstup Zápas na 50 ohmech, a nevyžadují žádné externí zápas.
PA Co používáte?Dejte mi vědět to, a já vám řeknu, pokud potřebujete LPF na výstupu, nebo ne.

Vím velmi dobře CX77304.
Podle tohoto manuálu Skyworks PA mít druhé harmonické úrovně-7dBm @ plné moci v GSM900 (ještě za DCS1800).
Můžu říct, že jsem měří v průměru-9dBm
2. harmonické pro tento PA.
Od systému hlediska splnění GSM spec pro harmonické (-30dBm @ antény), tato PA vyžaduje na LPF (~ 15 dB odmítnutí) a diplexer, pokud je dvojí-band konstrukce (~ 15 dB rejekce).Potřebujete také nějaké meze.
Na LPF a Diplexer by mohly být v libovolném formátu (vazební LPF, switchplexer, atd.)
To PA mít vnitřní 50 ohmů výstupní zápas a nevyžadují externí zápas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back