Obcházení Cadence limity MOSFET velikost

W

Waddy

Guest
Ahoj všichni, já jsem s použitím Cadence simulovat nějaký MOSFET chování pomocí TSMC 0,18 um proces. Jsem testování přesnosti některých rovnic jsem odvozených a musí být schopni používat velmi dlouhé kanálové délky (≈ 35 um) a ověření činnosti (přes několik oblastí inverze). V PSPICE jsem byl schopen vybrat, co kdy velikost jsem potřebovala, ale v Cadence dostanu chybu, že bych třeba používat rozměry v rámci velikosti určené souboru modelu. Já bych jen změnit soubor modelu, aby u větších rozměrů, ale to je na sdílené síti a není editovatelné. Je tam nějaký způsob, že mohu deaktivovat tuto chybu a síly simulace? Díky

Můžete kopírovat původní model na jiné jméno a vyjměte omezení délky. Asi víte, svůj důvod: to by mělo zaručit určitou analýzu Přesnost pro určitou rozsahu parametrů.

Můžete zkopírovat celý modelů adresáře $ PROJECT_HOME / modely / strašidlo, změnit oprávnění a editovat jak je libo, a změnit ukazatele používat místní modely. V instance umístění místní může být "ignorovat limity" checkbox (zde je v mých PDKs, které nejsou TSMC).

Díky za veškerou pomoc! Budu kontrolovat, jestli tam je "ignorovat limity" checkbox pro TSMC, ne-li to vypadá, jako bych se kopírování modelů do mého osobního adresáře. Budu jen přes prsty, a doufám, že vše je stále poněkud přesnější kolem určených mezích.

Velmi zřídka problém bude větší, pokud jde o model jde. Ale když se podíváte na věci, jako je tělesné kravatu ("tap"?) Pravidla, maximální vzdálenost na aktivní znamená maximální brány oblast, která při simulatable, může dojít k selhání rozvržení další v řadě.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back