Obchodní potrubí ADC bez vzorku / držení (nebo stopy / hold)

A

analog_guru

Guest
Má někdo víte o obchodní plynovodu ADC bez vlastní S / H na jeho vstup?

Většina obchodních dnů ADC jsou bez vlastní zesilovač SH. Oni používají kondenzátory ochutnat vstup přímo. Podívejte se prosím do severských produkty pro vaše požadavky. S pozdravem Sachin

Díky, ale nemohl jsem najít své podrobné listy. Máte ponětí o tom, jak jsem si je?

Vážení Analog_Guru Ověřil jsem si na internetu pro severské Semiconductors. Jejich internetové stránky nefunguje z nějakého důvodu. Každopádně tam je papír severských inženýrů. Prosím, zkuste se dostat v následujícím dokumentu: 97mW 110ms / s 12b potrubí ADC Realizováno v 0.18μm digitální CMOS Autoři: Anderson, Telsto, Hernes .... Kromě toho, prosím, na vědomí, že všechny ADC návrháři určit, že mají ve svých SH ADC. To neznamená, že mají zesilovač určený pro funkci SH. Mohlo by to být jen Kondenzátor na SH obvodu. Chci říci, že jen se dívá na spec list nebude jasné, zda je věnován SH zesilovač, nebo ne. Tyto dny jsou přísné požadavky na výkon, spolu s požadavkem na vysoké rozlišení. Tím odstranění SH amp dobrá volba. Hlavní problém spojený s žádným zesilovačem SH je časový nesoulad mezi vzorkovací okamžik prvního MDAC a flash ADC. Pokud máte v plánu vytvořit si vlastní design, pls model v tomto smyslu správně a věnovat zvláštní péči, aby dispoziční řešení. S pozdravem Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back