Obrácený Neobjektivní dioda

H

hrkhari

Guest
Ahoj kluci:

Když jsem předložila soubor GDSII do slévárny, které feddback mě přidání zvrátit pn křižovatka diody na GND na každé bráně tranzistor použitý.Myslel jsem, že přidání zvrátit zkreslená dioda na VDD a GND je potřeba pouze na vstupně-výstupní obvody z RF, prosím, zpětná vazba, zda je vhodné přidat pn křižovatka u brány a proč? .. Díky předem

Rgds

Myslím, že slévárna kluci chtějí, aby se zabránilo brány svého tranzistorů od výpadku napětí, v důsledku hromadění poplatku během výrobního procesu.Mám pravdu?

Je to běžná praxe?, Když mám výstupní terminál od brány ke kontrole napětí obvodů, je vhodné vložit tento zvrátit zaujatost PN přechod?.Díky předem.

Rgds

Myslím si, že každý okruh část připojena k pin musí být ESD-chránit

Vrata-specificky-jsou více náchylné k selhání události ESD.Vaše slévárny by Vám dodat dokumenty o ESD-ochrany

Díky za vaše odpovědi, tak obrátil neobjektivní dioda ESD ochrana se používá pouze v input-výstupních pinů, a proto není nezbytné, aby se to na každém z brány tranzistorů v obvodu, je to pravda?.Pls vrhnout trochu světla na tuto problematiku.

Díky předem

Rgds

hrkhari napsal:

Díky za vaše odpovědi, tak obrátil neobjektivní dioda ESD ochrana se používá pouze v input-výstupních pinů, a proto není nezbytné, aby se to na každém z brány tranzistorů v obvodu, je to pravda?.
Pls vrhnout trochu světla na tuto problematiku.Díky předemRgds

Nemyslím si, že je nutné přidat reverse-zkreslená dioda u brány KAŽDÝ.Ale to je nezbytné doplnit diody na některé z bran, který jinak bude voilate antény pravidlo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back