obrys integrální metoda otázku

K

kleinesmurf69

Guest
Dobrý den,

V současné době jsem při bližším pohledu na obrys integrální metody.Celkově mám dobrý dojem o tom, jak metoda funguje v podstatě.Snažím se zavést tuto metodu pro některé jednoduché struktury.Při provádění integrály jsem se potýkají s problémy.Vím, že mají být hodnoceny číselně.Nicméně nevím, jak to udělat.Co je to např. znamená integrace Wi hranice?Vím, že je šířka segmentu, ale jak to hodí do numerické integrace.Zkoušel jsem hledat nějaký jednoduchý ukázkový kód na webu, aby mohli začít, ale nic nenašel.Pokud jste se domnívat, mikropáskové antény knihy a papíry tyto druhy kódů se používá mnoho lidí.Ještě nikdo zdá se dočkat na akcii.
Jsou tam náhodou více specializovaných fórech pro realizaci (polo-) analytický kód?

Doufám, že někdo je schopen veď mě ve světě (polo-) analytické modelování.

Díky.
S pozdravem a přáním do nového roku.

I dont myslím, že plně pochopil, co jste se ptal:
Jestliže se ptáte numerické integrace na dílčí oblasti Wi, například:

∫ wi f (t) dt
Wi
je rovna Σ f (TJ) dt j
j = 0

Věřím, že existuje spousta dostupných podprogramu na webových stránkách (buď v Fortran / C), v prostředí MATLAB je vnitřní podprogramů (i když to běží pomalu).

S pozdravem,

Dobrý den,

Nedílnou lze nalézt v dokumentu připojené na straně 61.Opravdu doufám, můžete vysvětlit mi, jak se integrovat.Mám víc dokumentů o tomto tématu, nicméně, tam je málo nebo žádné další informace o tom, jak vyhodnotit integrální.

Díky.

S pozdravem.

Ahoj, já didnt pečlivě přečtěte plný papír, jen broswered přes několik prvních stránek, to myslíte vy nevíte, jak integrovat rovnice (3) v Page 61?Tam je Hankel funkce uvnitř, jak pro malé hodnoty a velké hodnoty kr, máme přibližné vyjádření funkce Hankel, můžete se podívat.

S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back