obvodů Analýza

M

Maverickmax

Guest
Nazdar

Jsem se dostal do okruhu mých mikrokontroléru připojit bez jakýchkoli explaination nebo jak okruhu byl navržen jako je touto cestou.

Takže bych byl velmi vděčný, když mi pomohl k analýze obvodů.

V PWM (2.5v) je generován na vlnovou při 50Hz, ale je čtverec vlnovou.Chápu, že dva RC filtry jsou zahrnuty v tomto obvodu realizovat 500Hz nízký průchod filtrem.Otázkou je, proč dvě nízké průchodu filtru je zapotřebí?

Výstup obvodu musí být přibližně 200mV a chápu, že útlum je používá, ale já jsem neměla ponětí, jak se dostal k práci na to.

Jak vypočítat napětí mezi dvěma 33kohm

Těším se, až uslyší od vás asap

Maverick Max [/ img]
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Firma Yahoo! zaprezentowa?a od?wie?on? wersj? swojej poczty internetowej. Z nowego Yahoo! Mail internauci b?d? mogli skorzysta? jeszcze w tym roku.

Yahoo! poszed? najwyra?niej drog? Microsoftu, który tego lata równie? od?wie?y? swoj? poczt? - Hotmaila. Do ko?ca tego roku 281 mln u?ytkowników Yahoo! Mail b?dzie mog?o skorzysta? nowej wersji beta skrzynki online. Pierwsze zmiany b?d?...

Read more...

To je velmi složitá analisys.Existují dva tři způsoby, cualitative první, druhé cuantitative pomocí Laplaceovy a tird simulace.

První z nich, během přechodu nízkých k vysokým všechny kondenzátory současné době velmi nízká impedance, takže i = 2,5 / (33k 33 k 10 k), které budou podle klesající času a kondenzátory získají zdarma.

Pak se šlo na PWM signál 0V a oba kondenzátory dává energii ke zdroji a 10k ohmů odpor, takže se vybíjení.

Problém je t najít rovnováhu mezi poplatky a absolutorium.Doporučuji Vám použít některé obvodu simulátoru vidět, jak to bude fungovat.

F (Hz) = 1 / (2 * pi * R * C) mohou být použity k určení četnosti řezané-vypnutí

Vout = (R2 / (R1 R2)) * Vin

To je všechno vím, ale já nevím co nejlepší přístup k výpočtu hodnoty komponenty s cílem získat 200mV na výstupu

Maverick Max

Není to tak jednoduché, protože tam jsou dva kondenzátory a nejsou paralelně, takže můžete získat odpovídající
zkuste Laplaceova

Dobře

Toho, kdo je navržen okruhu v krvavé 10 minut a dal okruhu.Pak odešel domů, aniž explaination!Já bych nemohl vidět ho za 4 týdny, když odešla na dlouhou dovolenou!

Snažím se pracovat, ale to je hnací mne bonker!

Maverick Max

Maverickmax,
Náměstí vlna se skládá z funamental (50Hz), plus liché harmonické v relativním poměrem (2/Pi) * 1, (2/Pi) * (1 / 3), (2/PI) * (1 / 5) atd. Cílem tohoto filtru je zmírnila harmonické bez nadměrného oslabení základních.A jediné pole filtru má sklon 6dB/octave.N pole filtru má sklon 6n dB / oktávu.Takže čím více pólů máte,
tím větší bude harmonické útlum oproti základní útlum.Nemám čas poskytnout kompletní analýzu, ale tady je to, jak budete postupovat při výpočtu napětí na soutoku dvou 33K Ohm rezistory.Počet složek R1, R2, R3, C1, C2 (zleva). Dovolte
Z1 = R3 | | XC2.
Z1 Z2 = R2
Z3 = Z2 | | XC1
Kde
XC2 = kapacitní odpor C2 = 1 / (2PI * f * 22E-9), atd.
| | Znamená "paralelní kombinace"
Pak,
Dělič napětí poměr od vstupu na křižovatce R1, R2 je dán
A = Z3 / (Z3 R1)
Nyní můžete vypočítat součástí každé harmonické na vstupu.
To je hodně práce.Bylo by mnohem snazší použití obvodu simulátor jako koření.
Pozdravy,
Král

Nazdar

Můžeš mi říct, co je / /?

Zde je další okruh, který je známý jako žebřík síť.

R1, R2, R3, R4 & R5 (zleva) představuje 5ohm, 10ohm, 15ohm a 5ohm resp.

Můžeš mi říct, jak se vypočítá napětí bodu na červené a zelené místo?

Maverick Max
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Maverickmax,
Pokud jde o vaše
2. okruh: Label Horizontální Rezistory R1, R2 (zleva).Štítek na "vertikální" rezistory R3, R4 (zleva).
.
Zde je trik, který funguje i pro žebřík obvody:
.
Nechť vstupní napětí = Vin
Předpokládejme, že výstupní napětí 1V.
Vypočtěte proud (I4) přes R4 (za předpokladu, 1 Volt).To současné je rovna současné přes R2.Nyní můžete vypočítat napětí (V123) na křižovatce s R1, R2, R3.V123 = 1 (I4) (R2).
.
Vypočtěte proud (I3) prostřednictvím R3 = V123/R3)
.
Vypočtěte proud (I1) přes R1.I1 = I3 I4.
.
Vypočtěte napětí na vstup Vin '= V123 (I) (1R1).
.
Měřítko vypočtené napětí v faktoru
(Vin) / (Vin ').
.
Pro multi-stage žebřík sítě, budete pokračovat doleva ve stejném iterativního způsobem.U 2-stage obvodu ukázaly další standardní metody, smyčkových proudů, etc by fungovat stejně.Nicméně u multi-stage sítě, iterační metody je mnohem jednodušší.

Pozdravy,
Král

Nazdar

Fanděte výpočtu.Jsem pracoval v napětí mezi 33kohm a (Xc2 / / 10kohm) pro
1. okruh výše.Podle mých výpočtů, napětí by se asi 65mV.

Prosím, opravte mě, jestli Im mylněDěkujeme vám

Maverick Max

PS Za předpokladu, že Vin je 2.5V DC ....

Skoro jsem zapomněl zmínit, že napětí je přibližně 600mV mezi
1. 33kohm a 10kohm.Prosíme, zkontrolujte si to, je-li jakékoli chybě

MM

Máme impedances takže nyní je zde hubená

ztau = z1z2/square root z1z2 z2square / 4 = čtvercové rootz1z2/square root 1 z1/4z2 ohmech vám na to

První formou doleva 5 15 = 20

20 souběžně s 10 = 6,67

Nyní máte 2,5 zdrojem a 5 ohmů a 6,67 ohmů

Na červený bod jste W red = 2,5 * 6,67 / (5 6,67) = 1,43

Teď na červený bod, máte zdroj a dva rezistory
V zelených = 1,43 * 15 / (15 5) = 1.0725V

Maverickmax napsal:

NazdarJsem se dostal do okruhu mých mikrokontroléru připojit bez jakýchkoli explaination nebo jak okruhu byl navržen jako je touto cestou.Takže bych byl velmi vděčný, když mi pomohl k analýze obvodů.V PWM (2.5v) je generován na vlnovou při 50Hz, ale je čtverec vlnovou.
Chápu, že dva RC filtry jsou zahrnuty v tomto obvodu realizovat 500Hz nízký průchod filtrem.
Otázkou je, proč dvě nízké průchodu filtru je zapotřebí?Výstup obvodu musí být přibližně 200mV a chápu, že útlum je používá, ale já jsem neměla ponětí, jak se dostal k práci na to.Jak vypočítat napětí mezi dvěma 33kohmTěším se, až uslyší od vás asapMaverick Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back