Obvodové Nápověda

C

cheggers

Guest
Ahoj lidi, jsem si vybral projekt pro mé vysoké škole kurz, ale informace se obvod je holé minimum, se zeptat, jestli má někdo postavil tento obvod dříve, je to deigital kódu, docela jednoduchý okruh, ale já dotírat říct při pohledu na to pokud woul práce atd. zeptat, jestli někdo měl nějaké info o okruhu pro mě?, Thanks a lot, Cheggers.

Mohl byste post váš obvod?
Nebo byste rád někoho, kdo vám navrhnout jiný design?

http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Switching/diglock.htm

sorry zapomněl na post to!Chybička se vloudila i další design by být OK, bude-li jeho lepší, každý sugesions!Díky

Ahoj,

Ze čtení dat listu 4017
http://www1.jaycar.com.au/images_uploaded/CD4017BC.PDF , můžete vidět na straně 4, že pokaždé, když hodiny je stisknuto, signál se pohybuje od forwared pin pin na druhou.
Z pohledu na design a z toho, co jsme viděli v listu, můžete pochopit, že pokud stisknete PBS 6 krát, Fiřt CMOS4017 se bude pohybovat na místě Q6.Teprve potom můžete stisknout PBS B 3 krát na něj bude pohybovat do Q3 a tak dále.Pokud jste zvyklý stiskněte PBS 6 krát, je zvyklý pohybovat do správné ven dát tak bráně a bude mít logiku 0 a jednu nohu, a když stisknete PBS B, nestane se nic.Všechny ostatní ocmponantes jsou nutné k tomu, cicuit bude fungovat dobře i bez jakéhokoli gliches.

Zde je to, co ten chlap, že jej postavili psal, možná to bude jasnější:

Citace:

Obvod nad nad využívá CMOS 4017 desetiletí čelit IC.
Každý depresi přepnout kroky výstup přes 0 - 9.
Spojením výstup přes bránu a na další IC, předdefinované kód musí být vstup pro vytvoření výstupu.
Každý přepínač PBS je debounced dvěma branami CMOS4001 quad 2-vstup NOR brány.
To zajišťuje čistý puls na vstupu každého CMOS 4017 pultu.
Pouze v případě, správný počet lisů na PBS umožní PBS B, aby se stala aktivní.
To je podobné jako pro PBS C a D. V PBS IC4, musí být stisknuto PBS D 7 krát.
Pak PBS C je opět lisovaný 7 krát, vystoupila z výstupu 1 do výkonu 8.
Bránou a tvořil kolem CMOS4081 pak pokračuje vysoká, osvětlení LED.
Přepínač Reset může být stisknuto kdykoliv.
Napájení na reset poskytuje 100N kondenzátor u reset spínač

Díky kámo!Snažil jsem se contruct obvodu, na software nazvaný livewire, abych mohl mít PCB Layout obvodu, ale já dotírat zdát se dostat do práce tam.Je tu někdo, kdo má již tento okruh na livewire nebo kdokoliv jiný, že by se mohl pokusit a vyrábí se na livewire, by bylo velmi velmi vděčný!

Cheggers

Vážení kolegové, proč dont u namáhat snadná (software)
jako "PCB 123" Je velmi jednoduché nářadí a lze snadno stáhnout z čistého

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back