Obvodové Nápověda

R

ramho100

Guest
Ahoj,
by mi někdo pomoct tím, že poskytuje CKT nepociťuje žádnou kapalinou (může být bez vodivé) úroveň pomocí změny hodnoty odporu (přes float)
Díky

ramho100 napsal:

Ahoj,

by mi někdo pomoct tím, že poskytuje CKT nepociťuje žádnou kapalinou (může být bez vodivé) úroveň pomocí změny hodnoty odporu (přes float)

Díky

Úroveň vodivé kapaliny lze měřit pomocí měření odporu mezi dvěma elektrodami.Úroveň nevodivé kapaliny lze měřit pomocí měření kapacity mezi dvěma elektrodami.Ultrazvukové měření vzdálenosti zařízení lze používat na oba typy.

Ahoj,
Vypadá to, že je chyba při prezentaci / pochopení problému.Musel jsem se zmínil o float wherein i použití jazýčkové kontakty, jako float pohybuje, je to buď udržuje kontakt otevřít nebo zavřít do předchozího stavu, a proto u můžete získat diffarent odporové hodnoty.
To je konkrétně uvedeno o zákazu vodivost kapaliny používané.Umím docela smysl úrovni, ale jak měřit to je moje otázka

Díky

Předpokládám, že používáte plováku
jako prostředek k otáčení variabilní odpor.

Pokud se vám již smysl odpor,
Můžete zapnutí proměnný odpor,
a získat různé napětí.
Toto napětí může být průměr indikátoru
Pro označení hladiny.

Potřebujete-li získat digitální výstup,
Můžete použít ADC (analogového na digitální převodník),
tak, že informace mohou být proces na počítači.
Jinak si můžete rozhraní různé napětí na obvodu
které budete chtít zobrazit přímo.www.siongboon.com

Ahoj,
Díky za odpověď.Čekal jsem druh reakce, jako je rozhraní obvod pro čip TI xtr106/xtr117, čipy jsou tyto v podstatě slouží k přenosu hodnoty pro delší vzdálenost 4-20mA smyčky.Můj strach je to, jak dát impuls k tomuto IC přes různé rezistence.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back