Obvodové opakování na PCB?

A

alexglvr

Guest
Dobrý den,

Jsem pracující design rada pomocí Altium Designer, ve kterém část představenstva se opakuje 5 krát.

Pak jsem podle této opakované část okruhu do sub-schématu.

Rád bych, aby jejich trasa této části schématu pouze jednou ...

Jak to udělat, že?

Děkujeme vám za vaši pomoc,

Alex

Podívejte se nahoru Design Snippets.

To bylo představeno v AD6.0.

V mém top schéma, mám několik instancí stejného schématu.
Pak jsem se strukturální schéma hierarchie
(Jak je uvedeno v wiki http://wiki.altium.com/display/ADOH/Connectivity and Multi-Sheet Design )

Když jsem aktualizovat můj PCB, Altium generuje několik "místností", každá z nich je spojena se sub schéma ....

Když jsem update deska, alitum generuje několik "pokoje", jedno dílčí schematické.

Například, pokud moje top design používá 3 sub_schematic:
- Toto.sch,
- Titi.sch
- 4 x tutu.sch

Generované deska bude obsahovat 6 pokojů (TOTO, Titi, tutu_1, tutu_2, tutu_3, tutu_4).

Cílem je cesta Tutu pouze jednou ...
Snažil jsem se směrováním a výrobu kopií / minulost, ale já jsem pak konflikty do složky / net jména ...

Nenašel jsem, jak spojovat "PCB obvod" do schématu ...

(V Wiki, v multi design kapitola kanálů, představují, jak implementovat několika časových schematický, ale nevysvětlují, dalším krokem ... Jak PCB tohoto vícekanálové schematické ...)Děkujeme vám za vaši pomoc,

Alex

Stejně jako u většiny jiných nástrojů, kopírování vedeny modulů nebo "úryvky" v Designer Altium Zdá se, že začít s směrován stupně
subcircuit.To nefunguje, pokud jste byly schématické instance dříve.Můžete buď vymazat, nebo přejmenovat každý
čisté a komponent.Případně můžete zkopírovat kresbu PCB a přejmenovat sítě (což by bylo ještě více časově náročné,
Myslím, že).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back