Ochrana PIC18f452

S

shaneelal

Guest
Potřebuji pomoci s something.I "m pomocí senzoru, který může výstup 6VDC na 6VDC. Já používám potenciál dělič dostat max +5 V zadání mého PIC18f452. Chtěl bych být schopen chránit bezpečí mého PIC pro negativní napětí a napětí větší než +5 V. Co mám udělat pro ochranu PIC?

Dobrý den, Vy se snažíte přečíst -6 až 6V signál AD vstup PIC18, pravá? Chcete-li číst to je třeba změnit senzorový signál formuláře -6 až 6V na 0 až 5V, na to použít Operationals zesilovač, připojen je blokové schéma za to. Chcete-li chránit PIC můžete dát OP se zesílením = 1, suplyed obvodem 5V, jako my ukázal v přiloženém obrázku. Pokud se vám pomoci, klikněte na tlačítko Pomohla. Emanuel Cassimiro da Silva

V případě, kdy je pozitivní / negativní symetrická vlna (možná sine vlna) a můžete se dívat jen na pozitivní cyklus, jak je na obrázku. S tímto chyby přidáno vlny dodávané ADC co nejmenší .... Poznámka: Je nutné vypočítat napětí dělitel vztahující se k odkazu ADC, a odpory by měly mít 1% tolerance. HH NeuralC

Děkuji vám za všechny vaše help.I jsme připojili spec list pro senzor. Snímač může měřit + /-600 Amper. Výstup je + /-6V. Když jsem měření pouze 0-600 Amper, měl bych splní-600amper? Bude 0-600Amperů pouze výstup 0-6V? Chtěl bych pak použít potenciál dělič na PIC, tak maximálně to může recievce je 5V. Spec list není příliš uživatelsky přívětivý, a tak jsem psal výrobci a zeptal se ho na pár otázek, odpovědi jsou na straně otázek.
Code:
 1. Je vstupní rozsah + / -600 nebo 0 až 600 amper? + / -600 ADC nebo Peak AC 2. Je výstup + /-6V nebo 0 - 6V? + /-6VDC nebo Peak AC 3. Je zdroj napájení + /-15VDC nebo 0 - 15VDC? + /-15VDC S pozdravem, Jim McHan senior aplikační inženýr Export Compliance Officer Sypris testování a měření, Inc 6120 Závěsné Moss Rd. Orlando, Fl. 32807

Vypadá to 6V vrcholu, takže pokud měříte sine elektrické vedení, můžete se jen o pozitivních vrcholu. Ty by měly algoritmus výpočtu RMS (mám podezření) hodnota ... poznámka je, být opatrný s odkazem na ADC, obvykle +5 V napájení mají vysokou úroveň plováku, tak moc snímač stejného zdroje (ale potřebuje zdroj 15V) nebo použijte s vysokým rozlišením odkaz (možná pomocí LE45) HH NeuralC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back